,
Величне століття. Роксолана
Південний Парк
Царство

Стівен Спілберг зніме фільм «Американський снайпер»

Стівен Спілберг зніме фільм «Американський снайпер» Стівен Спілберг зніме фільм «Американський снайпер» Стівен Спілберг зніме фільм «Американський снайпер»
Наступним режисерським проектом Стівена Спілберга стане екранізація книги солдата ВМС США Кріса Кайла «Американський снайпер: Автобіографія найсмертоноснішого снайпера у військовій історії США». Головну роль виконає Бредлі Купер, він же є продюсером картини.

Кріс Кайл - американський солдат сил спеціальних операцій ВМС США. Вважався найбільш ефективним снайпером в історії армії США, під час служби в Іраку вбив 255 осіб, з яких 160 були офіційно підтверджені Міністерством оборони США.

Кайл служив в армії з 1999 по 2009 рік і чотири рази відправлявся до Іраку. Був двічі поранений. Противники називали Кріса «Шайтан з Рамаді» і призначили нагороду у 20 000 доларів за його голову. Найбільш дальнім пострілом снайпера вважається знищення повстанця озброєного гранатометом на відстані 1920 метрів. Нагадаємо, що життя Кріса Кайла завершилася вельми дивно для людини його професії: він повернувся на батьківщину, вийшов у відставку і був убитий на стрілецькому полігоні одним зі своїх товаришів по службі.

Права на екранізацію книги Кріса ще в травні минулого року придбав Бредлі Купер. Компанія актора 22nd & Indiana Pictures почала розробку проекту для студії Warner.

Зйомки «Американського снайпера» пройдуть у першому кварталі 2014 року.
4028
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Як козаки...
Рання пташка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно