,
Вікінги
Розчарування
Стародавні

Стівен Спілберг екранізує комікс про «Чорних яструбів»

Стівен Спілберг екранізує комікс про «Чорних яструбів» Стівен Спілберг екранізує комікс про «Чорних яструбів» Стівен Спілберг екранізує комікс про «Чорних яструбів» Стівен Спілберг екранізує комікс про «Чорних яструбів»
Стівен Спілберг виступить продюсером нової cупергеройської стрічки «Чорний яструб» (Blackawk), заснованої на коміксах всесвіту DC.

Чорний яструб - персонаж коміксів, який вперше з'явився в першому номері серії Military Comics у 1941 році. Цю серію випускало видавництво Quality Comics, поки у 1956-му вона не перейшла у власність DC Comics. Одним з авторів серії є легендарний Вілл Айснер - саме в його честь названа головна нагорода в сфері коміксів. Пізніше історії про Чорного яструба стали друкувати в окремій однойменній серії.

У центрі оригінального сюжету - команда першокласних пілотів часів Другої світової війни, командиром яких був польський військовий Януш Прохазка на прізвисько «Чорний яструб». На прізвисько командира була названа і вся ескадра – «Чорні яструби».

Сценарій картини напише Девід Кепп, який працював разом зі Спілбергом над сюжетами «Війни світів», двох частин «Парку Юрського періоду» і над останнім фільмом про Індіану Джонса. Як повідомляють джерела, не виключено, що Спілберг сяде в режисерське крісло, але поки про це рано говорити.

Виробництвом «Чорного яструба» займеться студія Спілберга Amblin Entertainment спільно з кінокомпанією Warner Bros.

«Ми неймовірно задоволені співпрацею зі Стівеном над його останнім хітом, і тепер дуже схвильовані майбутньою роботою над новою пригодницької картиною. Не можемо дочекатися того моменту, коли представимо всьому світу «Чорного яструба», - заявив Тобі Еммеріх, керівник відділу Warner Bros з кіновиробництва.

Нагадаємо, цього року в прокат вийшли два фільми Стівена Спілберга: політична драма «Секретне досьє» і фантастична стрічка «Першому гравцю приготуватися». Зараз режисер працює над п'ятою картиною про Індіану Джонса, а також задіяний в ремейку «Вестсайдська історії».
43976
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Захисники
Пригоди Джекі Чана
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно