,
11.22.63
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Стародавні

Стівен Спілберг розкриє таємниці війни у В'єтнамі

Стівен Спілберг розкриє таємниці війни у В'єтнамі Стівен Спілберг розкриє таємниці війни у В'єтнамі Стівен Спілберг розкриє таємниці війни у В'єтнамі Стівен Спілберг розкриє таємниці війни у В'єтнамі
Чотириразовий володар премії «Оскар» Стівен Спілберг готується знімати гостросоціальну драму «Cекретне досьє» (The Post).

Картина, заснована на реальних подіях, розповість про скандал часів війни у ​​В'єтнамі. У 1971 році Деніел Еллсберг, колишній співробітник апарату Ради національної безпеки США, який працював у дослідницькій корпорації «Ренд», передав масив секретних документів, що стосуються підготовки та ведення в'єтнамської війни, журналісту газети «New York Times» Нейлу Шихану. Пізніше справу «New York Times» продовжила «The Washington Post», головному редактору якої, Бену Бредлі, Шихан віддав частину матеріалів. Публікація матеріалів підірвала довіру американської і світової громадськості до влади США, показавши, що адміністрація президента Ліндона Джонсона (1963-1968) навмисно вела політику ескалації збройних дій у В'єтнамі, в той час як офіційно американська влада заявляли, що не прагне до їх розширення. При цьому адміністрація брехала як конгресу, так і американському народу. Деніел Еллсберг був звинувачений за законом про шпигунство і йому загрожувало 115 років тюремного ув'язнення, проте 11 травня 1973 року справу проти нього було припинено, коли з'ясувалося, що уряд використовував незаконні методи, щоб зібрати на нього «компромат».

До роботи над проектом Спілберг підключив голлівудських зірок першої величини - головні ролі в картині виконають Том Генкс і Меріл Стріп. Генксу належить зіграти головного редактора «The Washington Post» Бена Бредлі, а Стріп - видавця газети Кетрін Грем. Кому дістанеться роль Еллсберга поки невідомо.

Сценарію фільму написала Елізабет Ханна, а продюсувати стрічку буде Емі ПаскальМисливці на привидів»).

Про дату початку зйомок інформації поки немає.

Нагадаємо, що зараз Стівен Спілберг закінчує свій фантастичний бойовик «Першому гравцю приготуватися» і в цьому ж році повинен приступити до зйомок історичної драми «Викрадення Едгардо Мортара». Також в планах Спілберга очолити зйомки військової картини «Це те, що я роблю: Любов і війна в житті фотографа» і п'ятого фільму про пригоди Індіани Джонса.
6464
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Футурама
Дракони: Захисники Тупу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно