,
Пуаро Агати Крісті
Краще подзвоніть Солу
Злі пташки

Стівен Спілберг набирає акторів у фільм про Лінкольна

Стівен Спілберг набирає акторів у фільм про Лінкольна Стівен Спілберг набирає акторів у фільм про Лінкольна Стівен Спілберг набирає акторів у фільм про Лінкольна Стівен Спілберг набирає акторів у фільм про Лінкольна
Затвердивши на роль 16-го американського президента Деніела Дей-Льюїса, Стівен Спілберг продовжив підбір акторів у фільм «Авраам Лінкольн», що вилилося на цьому тижні під значний список. Серед акторів, які можуть знятися у новій стрічці метра, - Томмі Лі Джонс, Джозеф Ґордон-Левітт, Тім Блейк Нельсон, Джеймс Спейдер і Джон Хоукс.

В основі фільму - книга «Команда супротивників», написана істориком Доріс Кернс Гудвін, яка є лауреатом престижної Пулітцерівської премії. Сценарій по ній написав Тоні Кушнер, що працював зі Спілбергом над драмою «Мюнхен».

Томмі Лі Джонс приміряє на себе роль Тадеуша Стівенса, представника від штату Пенсільванія і одного з самих суперечливих політиків часів Громадянської війни. Лідер радикальних республіканців, він відстоював жорстку політику по відношенню до колишніх конфедеративних штатах.

Нещодавно затверджений у проект «Воскресіння Темного лицаря» Джозеф Ґордон-Левітт зіграє Роберта Тодда Лінкольна, старшого сина шістнадцятого президента і єдиного з його чотирьох синів, що залишився в живих (брати Роберта померли, не доживши до підліткового віку).

Решті акторам дістануться ролі другого плану.

Фільм розповість про політичні колізії Лінкольна і його впливового оточення в боротьбі з рабством, а також про труднощі на шляху до завершення Громадянської війни.

Очікується, що зйомки почнуться восени. Реліз «Авраама Лінкольна» варто очікувати до кінця 2012 року.
2876
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Леді Баг та Супер-Кіт
Злюки бобри
Безсоромні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно