,
Доктор Хаус
Декстер
Полдарк

Спілберг і Форд офіційно повертаються до «Індіани Джонса»

Спілберг і Форд офіційно повертаються до «Індіани Джонса» Спілберг і Форд офіційно повертаються до «Індіани Джонса»
Студія Disney назвала дату виходу, а також оголосила, що до роботи над продовженням повернуться Стівен Спілберг і Гаррісон Форд.

«Індіана Джонс - один з найвидатніших героїв в історії кінематографа, і нам не терпиться повернути його на екрани у 2019 році, - говорить представник The Walt Disney Studios Алан Хорн. - Досить рідко в проекті збирається настільки ідеальне поєднання режисера, продюсерів та акторів. І ми шалено раді продовжити пригоди разом з Гаррісоном і Стівеном».

Попередня частина серії, «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа», вийшла у 2008 році. Там компанію Форду склав Шайа Лабаф, якому ветеран франшизи повинен був передати естафетну паличку.

Деякий час можливим наступником Гаррісона вважали Кріса Пратта («Світ Юрського періоду»). Але пізніше Спілберг і продюсер франшизи Френк Маршалл спростували чутки, заявивши, що вони «не збираються наслідувати прикладу «бондіани» і називати Індіаною Джонсом іншого актора».

Прем'єра п'ятої частини відбудеться 19 липня 2019 року.
10499
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стародавні
Американці
Еш проти Зловісних Мерців
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно