,
Картковий будинок
Стріла
Помаранчевий - хіт сезону

Емі Адамс зніметься в «Справжньому американці»

Емі Адамс зніметься в «Справжньому американці» Емі Адамс зніметься в «Справжньому американці» Емі Адамс зніметься в «Справжньому американці»
Емі Адамс веде перемовини про участь у драмі Пабло Ларраїна «Справжній американець» (True American).

В основу фільму лягла документальна книга Ананда Герідхарадаса «Справжній американець: Вбивство і милосердя в Техасі». Вона розповідає реальну історію емігранта з Бангладеш Райса Бхуяна, яка сталася в 2001 році. Через кілька днів після теракту 11 вересня техасець Марк Строман зайшов в магазин, де працював Бхуян, і вистрілив йому в голову. Чоловік вижив, простив кривдника і всіма силами намагався врятувати його від смертної кари (до цього расист встиг убити ще дві людини, намагаючись помститися мусульманам за нью-йоркську трагедію).

Головні ролі в картині виконають Марк РуффалоІлюзія обману») і Кумейл НанджіаніМахач вчителів»). Кого зіграє Адамс поки невідомо.

Вперше про екранізацію стало відомо в травні 2014 року. Спочатку проект планувала ставити Кетрін Біґелоу, але в підсумку воліла сконцентруватися на драмі «Детройт» і обмежилася функціями продюсера. У квітні 2017-го Біґелоу передала режисерський пост чилійському режисеру Паблу Ларраїну («Джекі»).

Виробництвом займається Annapurna Pictures, проте, компанія не буде фінансувати кіно і запропонувала Amazon Studios зайнятися фінансуванням і дистрибуцією картини.

Нагадаємо, що Емі Адамс у цьому році можна буде побачити в біографічній драмі про колишнього віце-президента США Діка Чейні «Суфлер» і міні-серіалі Жан-Марка Валле «Гострі предмети».
31086
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Футурама
Як козаки...
Султан мого серця
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно