,
Розчарування
Американська історія злочинів
КітПес

Емі Адамс перевтілиться в американську рок-зірку

Емі Адамс перевтілиться в американську рок-зірку Емі Адамс перевтілиться в американську рок-зірку
Емі Адамс зіграє головну роль в біографічній стрічці «Домагайся, поки можеш» (Get It While You Can).

Фільм розповість про життя відомої американської рок-співачки Дженіс Джоплін, яка символізує собою ціле покоління 60-х років, вона підкорила найзнаменитіший в історії музики фестиваль Вудсток. Проте життя Дженіс не було довгим, виконавиця рок-музики пішла з життя у віці 27 років, причиною її смерті стало передозування героїном у 1970 році.

Над фільмом про рок-зірку працюють творці стрічки «Далласький клуб покупців» - режисер Жан-Марк Валле, сценаристи Крейг Бортен і Мелісса Воллек.

Відомо, що знімальна група приступить до роботи над проектом вже у другій половині майбутнього року.

Нагадаємо, що багаторазову номінантку на премію «Оскар» Емі АдамсАмериканська афера», «Майстер», «Боєць», «Сумнів», «Зачарована», «Червневий жук») найближчим часом можна буде побачити в біопіку Тіма Бертона «Великі очі», а також у фільмі «Бетмен проти Супермена» Зака Снайдера.
5932
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Брати по зброї
Якось у казці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно