,
Невгамовні
Декстер
Крила кохання

Бенедикт Камбербетч зіграє британського шпигуна Гревілла Вінна

Бенедикт Камбербетч зіграє британського шпигуна Гревілла Вінна Бенедикт Камбербетч зіграє британського шпигуна Гревілла Вінна Бенедикт Камбербетч зіграє британського шпигуна Гревілла Вінна
Бенедикт Камбербетч отримав головну роль в новому шпигунському трилері «Залізна кора» (Ironbark).

У центрі сюжету виявиться інженер-електрик Гревілл Вінн, якого вербує британська військова розвідка MI5. У 1960 році, під час візиту до Москви, Вінн увійшов в контакт з полковником ГРУ Генштабу Міністерства оборони СРСР Олегом Пеньковським. Пеньковський запропонував свої послуги британській розвідці і був її агентом більше двох років. Вінн став зв'язковим полковника, який отримав позивний «Залізна кора». У 1962 році співробітники контррозвідки КҐБ СРСР заарештували Пеньковського, а слідом за ним і Вінна. Полковника розстріляли, а британського розвідника засудили до восьми років позбавлення волі. Через 11 місяців Вінна обміняли на радянського розвідника Конона Молодого. Деякі експерти вважають, що інформація, яку Пеньковський передавав на Захід, допомогла завершити Карибську кризу.

Сценарій написав Том О'КоннорТілоохоронець кілера»), а режисером виступить Домінік Кук, який раніше вже працював з Камбербетчем над серіалом «Порожня корона». Бенедикт Камбербетч не тільки зіграє Вінна, але виступить одним з виконавчих продюсерів разом з Куком і О'Коннором.

Фінансувати зйомки буде кінокомпанія FilmNation.

Нагадаємо, що глядачі можуть побачити Камбербетча в ролі Доктора Стренджа в блокбастері Marvel «Месники: Війна нескінченностіі», прем'єра якого відбулася в кінці квітня. А в середині травня стартує телевізійна драма «Патрік Мелроуз», створена за мотивами серії романів Едварда Сент-Обіна, де актор грає привабливого плейбоя-аристократа.
42750
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуаро Агати Крісті
Сімпсони
І мертві підуть
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно