,
Доктор Хаус
Секс і Каліфорнія
Брати по зброї

Бенедикт Камбербетч зніметься з Меріл Стріп і Джулією Робертс

Бенедикт Камбербетч зніметься з Меріл Стріп і Джулією Робертс Бенедикт Камбербетч зніметься з Меріл Стріп і Джулією Робертс Бенедикт Камбербетч зніметься з Меріл Стріп і Джулією Робертс
Зірка «Шерлока» Бенедикт Камбербетч приєднається до акторського складу нової комедійної драми «Серпень: графство Осейдж», свою участь в якій вже підтвердили Меріл Стріп і Джулія Робертс.

Фільм буде заснований на однойменній п'єсі, яка принесла своєму авторові, Трейсі Леттсу, Пулітцерівську премію і театральну премію «Тоні».

«Серпень: графство Осейдж» - історія дуже великої родини, члени якої вперше за довгий час збираються разом, щоб відшукати зниклого безвісти батька. Герой Камбербетча доводиться племінником голови сімейства і страждає від постійних конфліктів з власними батьками, не підозрюючи, в чому справжня причина нескінченної критики і причіпок.

Режисером фільму стане Джон Веллс (комедійний серіал «Безсоромники», драма «У компанії чоловіків»), а в якості одного з продюсерів виступить Джордж Клуні. Зйомки почнуться в кінці вересня в Оклахомі, прем'єра намічена на початок 2014 року.

Нагадаємо, що деякий час тому Бенедикт Камбербетч завершив зйомки в сіквелі «Зоряного шляху», де зіграв лиходія Гері Мітчелла і в історичній драмі «Дванадцять років рабства» з Бредом Піттом і Майклом Фассбендером. Обидва фільми вийдуть в прокат в 2013 році. А вже в грудні цього року ми побачимо Камбербетча в ролі дракона Смога у фільмі Пітера Джексона «Хоббіт: Несподіванa подорож».
3183
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пані Фазілет і її доньки
Сімпсони
Люцифер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно