,
Секс і Каліфорнія
Маніяк
Чужоземка

Чого хочуть жінки (2000)

What Women Want

imdb250
Чого хочуть жінки
Жанр: Комедії, Мелодрами
Тривалість: 127 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний двоголосий)

Режисер: Ненсі Мейерс
Актори: Мел Гібсон, Хелен Хант, Маріса Томей, Ешлі Джонсон, Лорен Холлі, Алан Олда, Бетт Мідлер, Сара Полсон, Джуді Грір, Ана Гастейер, Марк Фойерстайн, Ліза Едельштейн
  8/10  
(голосів: 176)
Співробітник рекламного агентства Нік Маршалл очікує на підвищення по службі, але в останню мить начальство змінює плани. Агентство втрачає позиції на ринку реклами і замість Ніка призначають Дарсі МакГвайер, яка в змозі перебороти нехорошу тенденцію. Невдоволений Нік не проти довести, що і він би чудово зі всім упорався, і така можливість у нього з’являється. Електричний розряд, що потрапив у героя фільму, наділяє його унікальною здатністю: відтепер він чує все, про що думають жінки ...
  • Чого хочуть жінки
  • Чого хочуть жінки
  • Чого хочуть жінки
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Чого хочуть жінки» (2000) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Чого хочуть жінки» (2000). Переглянути фільм «Чого хочуть жінки» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Чого хочуть жінки» - Комедії, Мелодрами. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Чого хочуть жінки онлайн. Ви хочете подивитись фільм Чого хочуть жінки онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Чого хочуть жінки онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Чого хочуть жінки представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Чого хочуть жінки на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Чого хочуть жінки не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Чого хочуть жінки онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Американська історія злочинів
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Кохання Мер′єм
Султан мого серця
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!