,
Кохання Мер′єм
Відьми Іст-Енду
Пуаро Агати Крісті

Бестселер про президентство Дональда Трампа стане серіалом

Бестселер про президентство Дональда Трампа стане серіалом Бестселер про президентство Дональда Трампа стане серіалом
Компанія Endeavor Content придбала права на екранізацію бестселера Майкла Вулфа «Вогонь і лють» (Fire and Fury), що розповідає про перший рік президентства Дональда Трампа.

Посилаючись на інсайдерів Білого дому, автор в подробицях розповідає, як Трамп виявився не підготовлений до обов'язків глави держави і не здатний сконцентруватися на важливих деталях зовнішньої і внутрішньої політики.

Адміністрація Трампа намагалася через суд заборонити публікацію книги, але видавництво у відповідь пересунуло дату релізу з 9 на 5 січня. «Вогонь і лють» швидко стала бестселером: на даний момент продано більше 1 мільйона екземплярів.

«Вогонь і лють» - не єдиний проект на телебаченні про президентство Трампа. На каналі Comedy Central виходить комедійний серіал «Шоу президента» (The President Show). Showtime в найближчому майбутньому випустить мультсеріал «Наш мультяшний президент» (Our Cartoon President), спродюсований Стівеном Колбером.

Поки невідомо, який канал візьметься за виробництво серіалу по книзі Вулфа.
15508
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Хороший лікар
Американці
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно