,
Якось у казці
Нескінченне кохання
Декстер

Продюсери «Чорнобиля» екранізують подкаст Хелени Мерріман

Продюсери «Чорнобиля» екранізують подкаст Хелени Мерріман Продюсери «Чорнобиля» екранізують подкаст Хелени Мерріман
Британська компанія Sister («Чорнобиль») отримали права на подкаст журналістки Хелени Мерріман «Тунель 29» (Tunnel 29). Він виходив на BBC Radio 4 з листопада минулого року і за цей час набрав більше п'яти мільйонів прослуховувань.

«Тунель 29» розповідає реальну історію групи студентів, які в 1961 році прорили тунель під Берлінською стіною і намагалися допомогти людям втекти з комуністичного режиму НДР.

Екранізація буде заснована не на самому подкасті, а на книзі, яку за його мотивами пише сама Мерріман. Поки невідомо, чи збирається компанія зняти серіал або повнометражний фільм. Права на випуск книги заздалегідь купило видавництво Hodder & Stoughton.

За цей перспективний проект йшла неабияка боротьба. Sister вдалося обійти продюсерську компанію Сема Мендеса («1917») Neal Street Productions, а також британську незалежну See-Saw Films, Temple Hill, Endeavor, Scott Free і Eleventh Hour.

Сама історія втечі раніше вже була екранізована. У 2001 році вийшов німецький фільм «Тунель», де одну з ролей виконав Себастьян Кох («Міст шпигунів»).
3166
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Друзі
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно