,
Розчарування
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Грімм

Бен Кінґслі і Моніка Белуччі зіграють в трилері «Павук в мережі»

Бен Кінґслі і Моніка Белуччі зіграють в трилері «Павук в мережі» Бен Кінґслі і Моніка Белуччі зіграють в трилері «Павук в мережі»
Лауреат премії «Оскар» Бен Кінґслі і Моніка Беллуччі зіграють у шпигунському трилері «Павук в мережі» (Spider In The Web).

Адерет (Кінґслі) був одним з найкращих секретних агентів в світі. Але час невблаганно біжить вперед, і ось уже начальство вважає його занадто старим і відправляє шпигуна у вимушену відставку. Останній шанс відновити колишню репутацію з'являється завдяки секретній операції, яка наводить Адерета на слід постачальника хімічної зброї. Поки він вистежує Анджелу (Беллуччі), керівництво посилає за ним молодого оперативника Деніела. Знову вплутавшись у знайому гру в «кішки-мишки», старий розвідник поступово розуміє, що з мисливця перетворився в жертву.

За постановку картини за сценарієм Гідона Мерона і Еммануеля Накаша відповідає ізраїльський режисер Еран Рікліс. Виконавчими продюсерами проекту виступлять Дана Лустіг і Фабіан Вестерхоф.

Зйомки фільму пройдуть навесні в Бельгії та Нідерландах.
23499
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Лютер
Еш проти Зловісних Мерців
Моє чуже життя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно