,
Баффі - переможниця вампірів
Майстри сексу
Як козаки...

Три тисячі років бажань (2022)

Three Thousand Years of Longing

imdb250
Три тисячі років бажань
Жанр: Драма, Мелодрами, Фентезі
Тривалість: 108 хв.
Країна: Австралія, США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Джордж Міллер
Актори: Тільда Суїнтон, Ідріс Ельба, Ердиль Яшароглу, Сара Хуболт, Сабріна Доур Ельба, Сейітхан Оздемір, Ааміто Лагум, Едже Юксель, Маттео Бочеллі
  7.6/10  
(голосів: 58)
Британська вчена Алітея Бінні не має ані батьків, ані братів чи сестер. Одного разу вона була заміжня, але це було давно і дітей вона не має. Прагматична і розсудлива Алітея приїздить на конференцію до Стамбулу. У крамничці з сувенірами жінка купує старовинну пляшечку. Намагаючись відмити з неї бруд, жінка вивільняє справжнього джина. Озвучити традиційні три бажання Алітея відмовляється. По-перше, вона не вірить у їх здійснення. По-друге, зазвичай герої казок марнують ті бажання на щось незначуще. Ну і зрештою - не дарма ж джини знову опиняються замкненими на довгі століття. Аби добре розібратися у ситуації та не змарнувати рідкісний шанс, Алітея просить джина розповісти про бажання, які він виконував раніше ...
  • Три тисячі років бажань
  • Три тисячі років бажань
  • Три тисячі років бажань
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Три тисячі років бажань» (2022) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Три тисячі років бажань» (2022). Переглянути фільм «Три тисячі років бажань» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Три тисячі років бажань» - Драма, Мелодрами, Фентезі. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Три тисячі років бажань онлайн. Ви хочете подивитись фільм Три тисячі років бажань онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Три тисячі років бажань онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Три тисячі років бажань представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Три тисячі років бажань на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Три тисячі років бажань не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Три тисячі років бажань онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

11.22.63
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Дракони: Захисники Тупу
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!