,
Злі пташки
Тихий океан
Закон і порядок. Спеціальний корпус

Принцеса на Різдво (2011)

Princess for Christmas

imdb250
Принцеса на Різдво
Жанр: Драма, Комедії, Мелодрами
Тривалість: 90 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Майкл Даміан
Актори: Кеті МакҐрат, Роджер Мур, Сем Юен, Тревіс Тарнер, Лейла де Меза, Майлз Річардсон, Трістан Томас
  7.2/10  
(голосів: 62)
У Джулі повно проблем, а тут ще й відповідальність за двох дітей, опікуном яких вона стає. Запрошення провести Різдво в справжньому замку, серед аристократів, родичів загиблого шваґра, Джулі приймає не відразу, але все-таки вирушає з племінниками до Європи. І там вона мимоволі закохується в принца ...
  • Принцеса на Різдво
  • Принцеса на Різдво
  • Принцеса на Різдво
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Принцеса на Різдво» (2011) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Принцеса на Різдво» (2011). Переглянути фільм «Принцеса на Різдво» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Принцеса на Різдво» - Драма, Комедії, Мелодрами. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Принцеса на Різдво онлайн. Ви хочете подивитись фільм Принцеса на Різдво онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Принцеса на Різдво онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Принцеса на Різдво представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Принцеса на Різдво на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Принцеса на Різдво не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Принцеса на Різдво онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Леді Баг та Супер-Кіт
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Кохання Мер′єм
Грімм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!