,
Життя з Луї
Відьми Іст-Енду
Хороший лікар

Рудо та Курсі (2008)

Rudo y Cursi

imdb250
Рудо та Курсі
Жанр: Драма, Комедії, Спортивні
Тривалість: 101 хв.
Країна: США, Мексіка

Переклад: Український (Професійний двоголосий)

Режисер: Карлос Куарон
Актори: Гаель Гарсія Берналь, Дієго Луна, Гільермо Франселла, Долорес Ередія, Адріана Пас, Джесіка Мас, Сальвадор Зербоні
  6.2/10  
(голосів: 19)
Два брати - прості сільські мексиканські хлопці - пристрасні гравці місцевої команди. Тато - зухвалий форвард, а Бето - безпрограшний воротар. Одного разу на сільський футбольний матч приїжджає агент столичної команди, який розшукує у країні талановитих гравців. Він у захваті від гри братів, але у збірну він може взяти лише одного з них ...
  • Рудо та Курсі
  • Рудо та Курсі
  • Рудо та Курсі
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Рудо та Курсі» (2008) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Рудо та Курсі» (2008). Переглянути фільм «Рудо та Курсі» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Рудо та Курсі» - Драма, Комедії, Спортивні. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Рудо та Курсі онлайн. Ви хочете подивитись фільм Рудо та Курсі онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Рудо та Курсі онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Рудо та Курсі представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Рудо та Курсі на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Рудо та Курсі не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Рудо та Курсі онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Шерлок
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Діагноз - майже не закохані
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!