,
Пані Фазілет і її доньки
Сліпа зона
Злюки бобри

IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року

IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року IMDb назвав 10 найбільш популярних фільмів і серіалів 2016 року
Найбільший cайт про світове кіно IMDb.com опублікував топ-10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2016 року.

Серед фільмів перше місце рейтингу займає «Загін самогубців» Девіда Ейра про команду супер-злодіїв, найнятих владою для виконання складних і небезпечних завдань. Головні ролі у фільмі зіграли Джаред Лето, Марго Роббі і Вілл Сміт. Стрічка зібрала в прокаті більше 745 млн доларів.

На другому місці супергеройський бойовик від Marvel Studios «Перший месник: Протистояння». Це третій фільм про пригоди персонажа коміксів Marvel Капітана Америки, в якому розповідається про протистояння між членами команди «Месники». Головні ролі у фільмі зіграли Кріс Еванс, Роберт Дауні мол. і Скарлет Йоганссон. «Перший месник» за зборами в світі виявився на першому місці - 1,15 млрд доларів.

Третє місце дісталося фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» про першу зустріч двох головних героїв всесвіту DC. У ньому зіграли Генрі Кавілл, Емі Адамс, Ґал Ґадот і Бен Аффлек. Як зазначає IMDb, не надто схвальні відгуки критиків завадили фільму взяти в прокаті рекордний мільярд - він набрав близько 873 млн доларів.

Список 10 найкращих фільмів 2016 року за версією IMDb виглядає так:

1. «Загін самогубців»
2. «Перший месник: Протистояння»
3. «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»
4. «Дедпул»
5. «Люди Ікс: Апокаліпсис»
6. «Книга джунглів»
7. «Чудова сімка»
8. «Мисливці за привидами»
9. «Warcraft: Початок»
10. «Легенда про Тарзана».


Щодо телевізійних шоу, фентезі-сага «Гра престолів» продовжує радувати і дивувати своїх фанатів. Уже п'ятий рік поспіль шоу HBO займає перший рядок рейтингу IMDb. Нещодавно закінчився 6 сезон «Гри престолів», який отримав дуже позитивні відгуки (особливо епізоди «Двері», «Битва Бастардо» і «Вітер зими»). На відомому веб-агрегаторі рецензій «Rotten Tomatoes» шостий сезон отримав рейтинг 94 відсотки на основі 30 відгуків від критиків, із середнім рейтингом 8.4 з 10. Продовження серіалу, 7 сезон якого на відміну попередніх стане трохи коротше - 7 епізодів замість 10, вийде в червні 2017 року.

На другому місці за популярністю - телесеріал від Netflix «Дивні Дива», прем'єра якого відбулася цього літа. Події серіалу розвиваються у 1983 році в штаті Індіана, де з секретної урядової лабораторії втікає дівчинка, що володіє надзвичайними телепатичними здібностями, і в той же час таємничим чином зникає маленький хлопчик, а його мати, друзі і шеф місцевої поліції починають пошуки зниклого. Телешоу заслужило високі оцінки телекритиків. На «Rotten Tomatoes» перший сезон має рейтинг 93 відсотки, заснований на 41 відгуку, із середньою оцінкою 8 з 10.

На третю сходинку рейтингу опустився зомбі проект AMC «І мертві підуть». 7 сезон серіалу, що розповідає про групу людей, яка намагається вижити після зомбі-апокаліпсису, на думку критиків і глядачів був визнаний найгіршим з усіх сезонів з рейтингом «Rotten Tomatoes» 70 відсотка і з оцінкою аудиторії 74 відсотки. Проте, в цілому шоу має непоганий рейтинг «Rotten Tomatoes» - 83 відсотки, і нещодавно автори проекту оголосили про його продовження на 8 сезон.

Список 10 найкращих серіалів 2016 року за версією IMDb виглядає так:

1. «Гра престолів» (HBO)
2. «Дивні Дива» (Netflix)
3. «І мертві підуть» (AMC)
4. «Край «Дикий захід» (HBO)
5. «Американська історія жаху» (FX)
6. «Флеш» (The CW)
7. «Містер Робот »(USA)
8. «Помаранчевий - хіт сезону» (Netflix)
9. «Вікінги» (History)
10. «Шибайголова» (Netflix)

Рейтинг не ґрунтується на даних за касовими зборами або на оцінці критиків. Він складений найдемократичнішим чином - за результатами відвідування сторінок фільмів і серіалів сайту IMDb, щомісячна аудиторія якого складає близько 250 млн користувачів.
16972
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Маніяк
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно