,
Футурама
Край «Дикий Захід»
Еш проти Зловісних Мерців

Топ 10 рейтингових серіалів 2014 за версією IMDb

Топ 10 рейтингових серіалів 2014 за версією IMDb Топ 10 рейтингових серіалів 2014 за версією IMDb Топ 10 рейтингових серіалів 2014 за версією IMDb Топ 10 рейтингових серіалів 2014 за версією IMDb
Всесвітньовідомий кіноресурс IMDb опублікував топ найкращих серіалів року, що минає.

Перше місце в рейтингу зайняло одне з найбільш обговорюваних шоу в мережі - драматичний телесеріал в жанрі фентезі «Гра престолів», створений за мотивами циклу романів «Пісня льоду та полум'я» Джорджа Р. Мартіна. Канал HBO продовжує тримати марку і обіцяє, що п'ятий сезон ні в якому разі не стане останнім.

На другому місці розмістилися «І мертві підуть», які з року в рік показує зростаючі рейтинги. З трилера про зомбі проект перетворився на жорстку драму. Глядачі, незважаючи на велику кількість негативних відгуків (багато глядачів досі очікують побачити замість драми жорсткий трилер про зомбі), залишаються в захваті від запропонованої історії. Зараз серіал пішов на зимову перерву - в ефір він повернеться в лютому 2015 року.

Третій рядок рейтингу займає хоррор-трилер «Американська історія жаху: Шоу виродків». Варто відзначити авторів серіалу, які зуміли підібрати по-справжньому сильну команду, яка стала однією з першопричин популярності шоу. Показники першої серії четвертого сезону (епізод «Монстри серед нас» подивилися в цілому 10 млн глядачів, що стало абсолютним рекордом для телекомпанії FX) підштовхнули творців на продовження шоу на п'ятий сезон, прем'єра якого запланована на жовтень 2015 року.

Повний рейтинг серіалів виглядає так:

1. «Гра Престолiв»
2. «І мертві підуть»
3. «Американська історія жаху: Шоу виродків»
4. «Помаранчевий - хіт сезону»
5. «Стріла»
6. «Справжній детектив»
7. «Сини Анархії»
8. «Якось у казці»
9. «Теорія великого вибуху»
10. «Готем»

Нагадаємо, що рейтинг заснований не на оцінках критиків або касових зборів, а лише відображає думку майже 160 млн унікальних користувачів сайту IMDb.com.
13453
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Нескінченне кохання
Діагноз - майже не закохані
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно