,
Флінстоуни
Брати по зброї
Султан мого серця

Ґал Ґадот

Ґал Ґадот Ґал Ґадот Ґал Ґадот Ґал Ґадот Ґал Ґадот Ґал Ґадот Ґал Ґадот
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Gal Gadot
Зріст: 1.78 м
Дата народження: 30 квітня, 1985 | телець
Місце народження: Рош-га-Аїн, Ізраїль
Жанри: Бойовик, трилер, драма
Чоловік: Ярон Версано ... одна дитина

Біографія:

Ґал Ґадот (Gal Gadot) народилася 30 квітня 1985 року в ізраїльському місті Рош-га-Аїн в родині інженера та вчительки. Її ім'я і прізвище в перекладі з івриту означає «хвиля» і «берег» відповідно. Батьки Ґал народилися в Ізраїлі, а їхні батьки в свою чергу емігрували з Європи. За словами актриси, вона виросла в типовій ізраїльській сім'ї і з великою повагою ставиться до свого коріння (її дід пережив ув'язнення в концентраційному таборі).

Дівчинка з дитинства виявляла інтерес до різних видів спорту, 12 років займалася танцями, мріяла стати хореографом.

У вісімнадцять років Ґал прийняла рішення взяти участь у конкурсі «Міс Ізраїль». Дівчина розуміла, що участь в конкурсі краси буде хорошим досвідом для неї, але навіть не думала, що може перемогти. «Я була в шоці, коли на мене надягли корону», - зізнається актриса в одному з інтерв'ю. Ця перемога дала поштовх модельній кар'єрі.

Незабаром Ґал Ґадот була на два роки призвана в ізраїльську армію (ЦАХАЛ). Під час служби для неї не робили потурань. Єдине, про що вона попросила командування, так це дозволити їй нести службу без важкої штурмової гвинтівки, яка залишала синці на ногах. Як виняток їй дозволили ходити з легким автоматом «Узі». А у вільний від бойового чергування час Ґал продовжувала брати участь в показах і фотосесіях. Ґадот проводила заняття з фітнесу серед своїх бойових подруг, стимулюючи стежити за своєю фізичною формою.

У 2007 році вона взяла участь у фотосесії «Maxim», присвяченій жінкам ізраїльської армії.

На піку своєї модельної кар'єри Ґадот була однією з найбільш високооплачуваних моделей Ізраїлю. Вона з'являлася на обкладинках таких видань, як Cosmopolitan, Glamour, Bride Magazine, FHM.

Після закінчення строкової служби Ґал деякий час вивчала право, поки не вирішила спробувати себе в акторській кар'єрі.

У 2008 році Ґал Ґадот виконала головну роль в ізраїльській багатосерійній драмі «Ляльки». Незабаром актриса стала учасницею реаліті-шоу «Красиве життя».

Ґал Ґадот була помічена кастинг-директорами Голлівуда. Ідеальна кандидатка для екшен-фільмів - красива і висока, Ґадот прекрасно знається на зброї, має вражаючу фізичною підготовкою після служби в армії, та до того ж прекрасно їздить на мотоциклах. Не дивно, що її було запрошено на проби в «Кванті милосердя» на роль дівчини Бонда. І хоча в цей фільм бондіани вона не пройшла, але в результаті була прийнята в інший, не менш відомий проект «Форсаж 4». Ґал Ґадот приєдналася до компанії Мішель Родрігес, Джордани Брюстер, Віна Дизеля і Пола Вокера. Вона виявилася першою серед своїх п'яти конкуренток.

Головна жіноча роль Жизель принесла Ґал світову славу. «Мені не вистачає хороших ролей сильних жінок, яких я хотіла б грати, - каже Ґадот. - Більшість жіночих персонажів, які ви бачите у фільмах сьогодні, це вбиті горем дівчата ... Ось чому я так пишаюся роллю в «Форсажі». Я відчуваю, що Жизель є символом розширення прав і можливостей жінок».

У 2010 році Ґадот з'явилася в двох рейтингових голлівудських стрічках - «Божевільне побачення» і «Лицар дня», де її партнерами по знімальному майданчику стали Том Круз і Кемерон Діаз.

У 2011, 2013 і 2015 роках Ґал повторила свою «зіркову» роль Жизель Яшар в продовженнях «Форсаж 5», «Форсаж 6», «Форсаж 7».

Наприкінці 2013-го року Ґал Ґадот підписала контракт на виконання ролі амазонки з американських коміксів - Диво-Жінки в трьох різних фільмах відомого режисера Зака Снайдера. Диво-Жінка і її альтер-его Діана Прінс - вигадана супергероїня коміксів доктором психології Вільямом Марстоном - з'являється на сторінках коміксів DC Comics з 1941 року. Вона була створена, як ікона фемінізму, ставши найпопулярнішою з жіночих персонажів всесвіту DC Comics. Перший фільм цієї серії «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» вже вийшов у прокат цього року, два інших - «Диво-жінка» і «Ліга справедливості» мають вийти у 2017 році.

Ґал Ґадот більше восьми років одружена з ізраїльським бізнесменом Яроном Версано. У пари підростає донька Альма 2011 року народження. Сім'я мешкає в Тель-Авіві.

Фільмографія:

Ліга справедливості: Частина 2 / Justice League Part Two ... Diana Prince / Wonder Woman
2019 Диво-жінка 2 / Wonder Woman 2 ... Diana Prince / Wonder Woman
2018 Флеш / Flashpoint ... Diana Prince / Wonder Woman
2017 Ліга справедливості: Частина 1 / Justice League ... Diana Prince / Wonder Woman
2017 Диво-жінка / Wonder Woman ... Wonder Woman
2016 Встигнути за Джонсами / Keeping Up with the Joneses ... Natalie Jones
2016 Злочинець / Criminal ... Jill Pope
2016 Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості / Batman v Superman: Dawn of Justice ... Diana Prince / Wonder Woman
2016 Три дев'ятки / Triple 9 ... Elena Vlaslov
2015 Форсаж 7 / Furious Seven ... Gisele
2014 Даючи стусана Шошану / Kicking Out Shoshana ... Mirit Ben Hatush
2013 Форсаж 6 / Furious 6 ... Gisele
2011 Форсаж 5 / Fast Five ... Gisele
2010 Лицар дня / Knight and Day ... Naomi
2010 Божевільне побачення / Date Night ... Natanya
2009 Красиве життя / The Beautiful Life: TBL (серіал) ... Olivia
2009 Форсаж 4 / Fast & Furious ... Gisele
2007 - 2008 Bubot (серіал) ... Miriam 'Merry' Elkayam
2004 - 2011 Антураж / Entourage (серіал) ... Lisa
2003 - ... Дивовижна країна / Eretz Nehederet (серіал) ... Gal Gadot
12044
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання напрокат
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.