,
Злюки бобри
Цілком Таємно
Надприродне
Загрузка...

Кемерон Діаз

Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз Кемерон Діаз
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Cameron Diaz
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 30 серпня 1972 | діва
Місце народження: Сан-Дієго, Каліфорнія
Жанри: Комедія, мелодрама, драма
Чоловік: Бенжі Медден

Біографія:

Кемерон Мішель Діаз народилася 30 серпня 1972 року в Сан-Дієго, Каліфорнія. У акторки дуже бурхлива суміш найрізноманітніших кровей: кубинська, англійська, німецька та індіанська. У неї є старша сестра Хімене. У неї є старша сестра Хімене.

З юності Кемерон була великою шанувальницею музики в стилі хеві-метал, вона одягала драні джинси та шкіряну куртку, а потім розважалась на всіх тусовках у нічних клубах. Саме там вона і потрапила на очі фотографу Джефу Дюнасу. Він умовив дівчину спробувати себе як фотомодель, і вже через тиждень у неї був підписаний контракт з модельним агентством Elite.

Батьки поставили умову, що Кемерон зможе займатися зйомками тільки після закінчення школи. Відразу ж після випускного балу вона полетіла до Японії. Саме там вона познайомилася з продюсером Карлосом де ла Торре, з яким прожила п'ять років.

Протягом наступних трьох років Кемерон об'їхала весь світ, знімаючись в рекламі найрізноманітніших товарів - від Кока-Коли до модельних джинсів Кельвіна Кляйна.

У світ кіно Діаз потрапила абсолютно випадково. Одного разу в офісі свого агента вона побачила сценарій фільму «Маска» і вирішила спробувати взяти участь в пробах. Подолавши 12 кастингів, вона отримала роль Тіни Карлайл, хоча в той момент зовсім не вміла ні співати, ні танцювати. Спочатку роль була зовсім маленькою, але режисер картини змінив сценарій і Тіна стала головною дійовою особою.

Відразу ж після виходу фільму Кемерон стала брати уроки акторської майстерності. Протягом кількох років вона знімалася в малобюджетних незалежних картинах, одна з яких, «Відчуваючи Міннесоту», дозволила їй змінити амплуа і спробувати себе в серйозній драматичній ролі.

Ривком у кар'єрі Діаз стала роль симпатичною дурки в комедії «Одруження мого найкращого друга». У наступному році вона знялася в молодіжній комедії «Всі шаленіють від Мері» разом з Беном Стіллером та Метом Діллоном. З Метом у них зав'язався роман, що тривав три роки.

Ще через рік з'явилася в неоднозначній картині «Бути Джоном Малковічем», за роль в якій критики рознесли її в пух і прах.

Знову про Діаз заговорили після виходу на екрани рімейка серіалу «Янголи Чарлі». У ньому Кемерон виконала роль ватажка тріо відважних суперагентів, якими були Дрю Беррімор і Люсі Лью.

2001 ознаменувався для актриси Золотим глобусом за кращу роль другого плану в картині «Ванільне небо». Крім того, Кемерон озвучила принцесу Фіону в який став хітом мультфільмі «Шрек». За цю роботу Діаз отримала 10 мільйонів доларів, ставши однією з самих високооплачуваних актрис Голлівуду.

У 2002 році акторка одержала роль у одного з найвидатніших режисерів сучасності - Мартіна Скорсезе. У «Банди Нью-Йорка» вона була партнеркою Леонардо ДіКапріо і їх союз виявився настільки вдалим, що за цю роль вона знову отримала Золотий Глобус.

У тому ж році актриса знялася в продовженні «Янголів Чарлі», практично наздогнавши за величиною гонорарів Джулію Робертс.

Після «Ангелів Чарлі» Кемерон привернула до себе увагу, озвучивши персонажа в другій і третій частині мультфільму про Шрека. Картини, в яких вона знялася за цей час, не користувалися особливим успіхом.

Зате багато шуму наробила заручини Кемерон з актором і співаком Джаредом Лето. Весіллям справа не закінчилася. Вони розлучилися в 2002 році після зйомок Діаз в «Банди Нью-Йорка». Говорили, що Джаред кинув знамениту подружку, тому що ревнував до її зростаючої популярності.

Після цього Діаз зустрічалася з Джастіном Тімберлейком, проте в 2007 році вони виступили з офіційною заявою про розрив відносин. У 2008 році почали ходити чутки про роман Діаз з шотландським актором Джерардом Батлером.

Навесні 2008 року на екрани вийшла картина «Пригоди у Веґасі», фільм отримав дуже гарні відгуки (тижня прем'єрного показу картини збіглися з трагедією в родині Кемерон - помер її батько).

Влітку 2008 року у Кемерон почався роман з британською моделлю Полом Скелфором.

Фільмографія:

Училка 2 / Bad Teacher 2 ... Elizabeth Halsey
Боббі Сью / Bobbie Sue ... Bobbie Sue
2014 Агент: Століття 21 -й / Agent: Century 21 ... Mary Kay Curly
2014 Енні / Annie ... Miss Hannigan ... Miss Hannigan
2014 Секс-відео / Sex Tape ... Annie
2014 Інша жінка / The Other Woman ... Carly Whitten
2013 Радник / The Counselor ... Malkina
2012 Гамбіт / Gambit ... PJ Puznowski
2012 Автобіографія брехуна / A Liar's Autobiography : The Untrue Story of Monty Python's Graham C. ..... Sigmund Freud
2012 Чого чекати, коли чекаєш на дитину / What to Expect When You're Expecting ... Jules
2011 Училка / Bad Teacher ... Elizabeth Halsey
2011 Зелений Шершень / The Green Hornet ... Lenore Case
2010 Різдвяний Шректакль Осла / Donkey's Christmas Shrektacular (короткометражний) ... Princess Fiona
2010 Шрек: Налякані до шрекавки / Scared Shrekless (ТВ, короткометражний) ... Princess Fiona
2010 Лицар дня / Knight and Day ... June Havens
2010 Шрек назавжди / Shrek Forever After ... Princess Fiona
2009 Посилка / The Box ... Norma Lewis
2009 Мій ангел-охоронець / My Sister's Keeper ... Sara Fitzgerald
2008 Пригоди у Веґасі / What Happens in Vegas ... Joy McNally
2007 Шрек мороз, зелений ніс / Shrek the Halls (ТВ, короткометражний) ... Princess Fiona
2007 Шрек Третій / Shrek the Third ... Princess Fiona
2006 - ... Крупний план / Close Up (серіал) ... Actress
2006 Відпочинок за обміном / The Holiday ... Amanda Woods
2005 Хочу бути тобою / In Her Shoes ... Maggie
2004 Шрек 2 / Shrek 2 ... Princess Fiona
2003 Янголи Чарлі 2: Повний вперед / Charlie's Angels: Full Throttle ... Natalie Cook
2002 Банди Нью-Йорка / Gangs of New York ... Jenny Everdeane
2002 Кралечка / The Sweetest Thing ... Christina Walters
2001 Ванільне небо / Vanilla Sky ... Julie Gianni
2001 Шрек / Shrek ... Princess Fiona
2001 Невидимий цирк / The Invisible Circus ... Faith
2000 Янголи Чарлі / Charlie's Angels ... Natalie Cook
1999 Щонеділі / Any Given Sunday ... Christina Pagniacci
1999 Жіночі таємниці / Things You Can Tell Just by Looking at Her ... Carol Faber
1999 Бути Джоном Малковичем / Being John Malkovich ... Lotte Schwartz
1999 Чоловічий жіночий фільм / Man Woman Film ... Random Celebrity
1998 Дуже дикі штучки / Very Bad Things ... Laura Garrety
1998 Всі в захваті від Мері / There ... Mary
1998 Страх і огида в Лас-Вегасі / Fear and Loathing in Las Vegas ... Blonde TV Reporter
1997 Менш звичне життя / A Life Less Ordinary ... Celine Naville
1997 Весілля кращого друга / My Best Friend's Wedding ... Kimberly Wallace
1996 Шантаж / Keys to Tulsa ... Trudy
1996 Голова над водою / Head Above Water ... Nathalie
1996 Відчуваючи Міннесоту / Feeling Minnesota ... Freddie Clayton
1996 Тільки вона єдина / She's the One ... Heather Davis
1995 Остання вечеря / The Last Supper ... Jude
1994 Маска / The Mask ... Tina Carlyle

Нагороди та премії:

Золота малина, 2009 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Одного разу у Вегасі»)

Премія каналу «MTV», 2007 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Відпочинок за обміном»)

Премія каналу «MTV», 2004 рік
Номінації: Кращий танець («Ангели Чарлі 2: Тільки вперед»)

Золота малина, 2004 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Ангели Чарлі 2: Тільки вперед»)

Золотий глобус, 2003 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Банди Нью-Йорка»)

Премія каналу «MTV», 2003 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Банди Нью-Йорка»)

Золотий глобус, 2002 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Ванільне небо»)

Премія каналу «MTV», 2002 рік
Номінації: Краща екранна команда («Шрек»)

Премія каналу «MTV», 2001 рік
Переможець: Кращий танець («Янголи Чарлі»); Краща екранна команда («Янголи Чарлі»)
Номінації: Краща репліка («Янголи Чарлі»)

Золотий глобус, 2000 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Бути Джоном Малковичем»)

Британська академія, 2000 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Бути Джоном Малковичем»)

Золотий глобус, 1999 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Всі в захваті від Мері»)

Премія каналу «MTV», 1999 рік
Переможець: Краща жіноча роль («Всі в захваті від Мері»)
Номінації: Кращий екранний дует («Всі в захваті від Мері»); Краща комедійна роль («Всі в захваті від Мері»); Кращий поцілунок («Всі в захваті від Мері»)

Премія каналу «MTV», 1998 рік
Номінації: Кращий танець («Життя гірше звичайного»)

Премія каналу «MTV», 1995 рік
Номінації: Кращий танець («Маска»); Прорив року («Маска»); Найбажаніша жінка («Маска»)
9837
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Секс і Каліфорнія
Люцифер
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.