,
Постукай в мої двері
Якось у казці
Злі пташки

Топ 10 рейтингових фільмів і серіалів 2015 за версією IMDb

Топ 10 рейтингових фільмів і серіалів 2015 за версією IMDb Топ 10 рейтингових фільмів і серіалів 2015 за версією IMDb Топ 10 рейтингових фільмів і серіалів 2015 за версією IMDb Топ 10 рейтингових фільмів і серіалів 2015 за версією IMDb Топ 10 рейтингових фільмів і серіалів 2015 за версією IMDb
Найбільша у світі база даних про кінематограф сайт IMDb, підбиваючи підсумки року, що минає, склав список найпопулярніших фільмів і телевізійних шоу.

За оцінками користувачів сайту перше місце в рейтингу кращих повнометражних картин зайняв «Думками навиворіт» - дотепний і зворушливий 3D-анімаційний фільм студії Pixar, який розповідає про емоції в голові маленької дівчинки. На другому місці - постапокаліптичний бойовик австралійського режисера Джорджа Міллера «Шалений Макс: Дорога гніву». Замикає трійку кращих науково-фантастична драма Рідлі Скотта «Марсіянин», знята за мотивами однойменного роману американського письменника Енді Віра.

Список 10 найкращих фільмів 2015 року з версією IMDb виглядає так:

1. «Думками навиворіт»
2. «Шалений Макс: Дорога гніву»
3. «Марсіянин»
4. «Прямо з Комптона»
5. «Сікаріо»
6. «Я, Ерл та помираюча дівчинаа»
7. «Kingsman: Таємна служба»
8. «Ex Machina»
9. «Людина-мураха»
10. «Месники: Ера Альтрона»

Щодо телевізійних шоу перші два місця в топі залишилися незмінними. Найпопулярнішою серед користувачів IMDb, як і рік тому залишається фентезі драма каналу HBO «Гра престолів». Другий рядок рейтингу впевнено утримує зомбі проект «І мертві підуть». На третє місце піднялася «Стріла» - пригодницький телесеріал про супергероя DC Comics «Зелена стріла», який минулого року займав лише п'яту позицію. При створенні рейтингу редактори сайту не враховували критичні рецензії, суб'єктивну редакторську думка або отримані проектом кінонагороди, а лише об'єктивні показники - кількість переглядів сторінки телешоу на сайті IMDb через комп'ютери та мобільні телефони.

Список 10 найкращих телесеріалів 2015 року з версією IMDb:

1. «Гра престолів»
2. «І мертві підуть»
3. «Стріла»
4. «Шибайголова»
5. «Нарко»
6. «Американська історія жаху: Готель»
7. «Помаранчевий - хіт сезону»
8. «Бійся ходячих мерців»
9. «Справжній детектив»
10. «Флеш»
20183
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Баффі - переможниця вампірів
Теорія великого вибуху
Вікінги
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно