,
Поліція Парадайз
Життя з Луї
Відьми Іст-Енду

10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb

10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb 10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb 10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb 10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb 10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb 10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb 10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb 10 найпопулярніших фільмів і серіалів 2017 року за версією IMDb
Відомий кінопортал IMDb.com опублікував список 10 найпопулярніших фільмів та серіалів 2017 року.

Хорор «Воно», режисера Енді Мускетті, зайняв перше місце в рейтингу. Знята за однойменним романом Стівена Кінга, картина розповідає про сімох підлітків, яких тероризує жахливий клоун Пеннівайз. При скромному бюджеті у $35 млн. стрічка зібрала в світовому прокаті більш ніж $700 млн. і стала найкасовішим фільмом жахів в історії американського кіно, обігнавши «Той, що виганяє диявола».

Друге місце посіла супергеройська стрічка Петті Дженкінс «Диво-Жінка». На думку багатьох кінокритиків - це найуспішніша частина «розширеного кіновсесвіту DC Comics» і вважається одним з фаворитів на премію «Оскар». Головні ролі в картині зіграли Ґаль Ґадот і Кріс Пайн.

На третьому місці фільм-фентезі «Красуня і Чудовисько», який зробив Емму Вотсон найбільш високооплачуваною актрисою планети. Стрічка є ремейком повнометражного анімаційного фільму кінокомпанії Walt Disney Animation Studios, що базується на однойменній казці Жанни-Марі Лепренс де Бомон. Кінокритики особливо відзначили акторську роботу, візуальні ефекти, костюми Жаклін Дюрран, музику та пісні Алана Менкена.

Список 10 найпопулярніших фільмів 2017 року за версією IMDb виглядає так:

1. «Воно»
2. «Диво-Жінка»
3. «Красуня і Чудовисько»
4. «Лоґан: Росомаха»
5. «Вартові Галактики 2»
6. «Ліга справедливості: Частина 1»
7. «Спліт»
8. «Чужий: Заповіт»
9. «Тор: Раґнарок»
10. «Той, хто біжить по лезу 2049».

Серед багатосерійних проектів вже шостий рік поспіль перше місце в рейтингу займає культове фентезі «Гра престолів». 7 сезон, який завершився наприкінці літа, приніс шоу новий рекорд - фінальний епізод «Дракон і вовк» в день прем'єри подивилися - 16,5 мільйона глядачів. Восьмий сезон «Гри престолів», який має вийти в 2019 році, стане останнім. Одночасно із завершенням популярної саги, телеканал HBO обговорює можливість зйомки п'яти проектів, пов'язаних з всесвітом «Пісні льоду й полум'я».

На другому місці новий проект від Netflix «13 причин чому», знятий на основі однойменного роману Джея Ашера. Сюжет серіалу обертається навколо старшокласника Клея Дженсена та його по́други Ханни Бейкер, яка наклала на себе руки. Ханна залишає коробку з касетами, на яких записано тринадцять причин чому, вона вирішила закінчити життя самогубством. Виконавчим продюсером шоу стала відома американська актриса Селена Гомес. Після успішного першого сезону серіал продовжено на другий, прем'єра якого запланована на 2018 рік.

Третю сходинку, як і торік, займає серіал AMC «І мертві підуть» про пригоди Ріка Граймса та його друзів, що намагаються вижити під час зомбі-апокаліпсису. Він все ще залишаються найбільш рейтинговим драматичним серіалом на телебаченні, і, швидше за все, в найближчому майбутньому буде продовжувати утримувати лідерство.

Список 10 найкращих серіалів 2017 року за версією IMDb:

1. «Гра престолів» (HBO)
2. «13 причин чому» (Netflix)
3. «І мертві підуть» (AMC)
4. «Рік та Морті» (Cartoon Network)
5. «Дивні Дива» (Netflix)
6. «Вікінги» (History)
7. «Американські боги» (STARZ)
8. «Американська історія жаху» (FX)
9. «Захисники» (Netflix)
10. «Табу» (FX)

Нагадаємо, що рейтинг не ґрунтується на даних за касовими зборами або на оцінці критиків. Він складений найдемократичнішим чином - за результатами відвідування сторінок фільмів і серіалів сайту IMDb, щомісячна аудиторія якого складає близько 250 млн користувачів.
26724
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Друзі
Надприродне
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно