,
Грімм
Помаранчевий - хіт сезону
Стародавні
загрузка...

Селена Гомес

Селена Гомес Селена Гомес Селена Гомес Селена Гомес Селена Гомес Селена Гомес Селена Гомес
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Selena Gomez
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 22 липня 1992 | рак
Місце народження: Гранд-Прейрі, Техас, США
Жанри: Комедія, ток-шоу
Біографія:

Селена Гомес народилась 22 липня 1992 року в Гранд-Прейрі, Техас, США в сім'ї Менді Корнетт і Рікардо Гомеса. Батько Селени — латиноамериканець, а мати має італо-англійське походження. Своє ім'я Гомес отримала на честь популярної в ті роки співачки Селени. Коли їй було 5 років, батьки розлучилися. Мати, театральна акторка, одна виховувала доньку та надихнула її своїм прикладом на вибір артистичної діяльності. У 2006 році її мати Менді вийшла заміж за Брайана Тіфі. У травні 2010 року Селена отримала диплом про закінчену середню освіту вдома.

Гомес відома за фільмами і серіалами «Чарівники з Вейверлі Плейс», «Ще одна історія про Попелюшку», «Програма захисту принцес», «Ханна Монтана», «Діти шпигунів-3D: Кінець гри» й по інших.

У 2009 році вийшов повнометражний фільм по серіалу «Чарівники з Вейверлі Плейс» під назвою «Чарівники з Вейверлі Плейс в кіно».

До своєї участі в диснеївських фільмах вона зіграла одну з дитячих ролей у дитячому телевізійному шоу «Барні і друзі». Там вона знімалася зі своєю давньою подругою — Демі Ловато.

У 2008 році вона підписала контракт зі студією Hollywood Records і внесла свій музичний внесок в мультфільм «Феї», фільми «Ще одна історія про Попелюшку», «Програма захисту принцес» і серіал «Чарівники з Вейверлі Плейс». Разом зі своїм гуртом «Selena Gomez & the Scene» випустила свій дебютний альбом «Kiss & Tell», який вийшов у США у вересні 2009 року. Одна з її пісень «One and the same» потрапила до альбому «Pop it, rock it», куди увійшли пісні Майлі Сайрус, Емілі Осмент, саундтреки і інші пісні.

У 2010 році Селена зіграла головні ролі у фільмах «Рамона і Бізус» і «Монте-Карло». У турі «We Own the Night» (2011—2012) на бек-вокалі у Селени співала Христина Гріммі, відома співачка з мережі YouTube.

Також у 2010 році озвучила принцесу Селенію у фільмі Люка Бессона «Артур і війна двох світів». Була запрошеною зіркою в серіал «Дайте Санні шанс» на 13-у серію 1 сезону. Здійснює благодійну діяльність у підтримці фонду ЮНІСЕФ, ставши в 2009 році наймолодшим членом фонду за всю його історію.

У 2012 році Селена запустила медіа-центр дитячої лікарні в Пенсільванії від імені організації Ryan Seacrest Foundation.

У 12 років, відповідно до розповсюдженої в Штатах традиції Селена наділа «перстень непорочності», що означає, що вона дала обіцянку зберігати цноту до весілля; за повідомленнями на весну 2011 року, Гомес зняла перстень.

Гомес розповідає про свою величезну любов до тварин, у неї вдома живуть 5 собак, яких вона дуже любить.

У січні 2011 року Гомес почала отримувати погрози про вбивство через Twitter від прихильниць Джастіна Бібера, після того, як ті побачили фотографії, де Селена і Джастін цілуються. Парі довелось підтвердити, що вони зустрічаються.

10 червня 2011 року Селена була терміново госпіталізована із нудотою і жахливим головним болем після участі в шоу «The Tonight Show». 14 червня 2011 року було повідомлено, що причиною недомагання Гомес стало виснаження і харчове отруєння.

На початку 2017 року почала зустрічатися з відомим співаком The Weeknd. Цього року вони розлучились. Вона повернулась до Джастіна Бібера.

Фільмографія:

2019 Подорож Доктора Дуліттла / The Voyage of Doctor Dolittle ... озвучення
2018 Дощовий день у Нью-Йорку / A Rainy Day in New York
2018 Монстри на канікулах 3 / Hotel Transylvania 3: Summer Vacation ... Mavis, озвучення
2017 Песик! / Puppy ... короткометражка
2016 І програли бій / In Dubious Battle
2016 Сусіди 2 / Neighbors 2: Sorority Rising
2015 Основні принципи добра / The Fundamentals of Caring ... Dot
2015 Монстри на канікулах 2 / Hotel Transylvania 2 ... Mavis, озвучення
2014 Погана поведінка / Behaving Badly ... Nina Pennington
2014 Некерований / Rudderless ... Kate
2013 Втеча / Getaway ... The Kid
2013 - ... Усередині Емі Шумер / Inside Amy Schumer (серіал) ... Selena
2013 Повернення чарівників: Алекс проти Алекс / The Wizards Return: Alex vs. Alex (ТБ) ... Alex Russo
2012 Афтершок / Aftershock ... V.I.P. Girl
2012 Монстри на канікулах / Hotel Transylvania ... Mavis
2012 Відв'язні канікули / Spring Breakers ... Faith
2011 Маппет шоу / Muppets, The
2011 Монте-Карло / Monte Carlo ... Grace / Cordelia Winthrop Scott
2010 Рамона і Бізус / Ramona and Beezus ... Beezus
2009 Артур та помста Урдалака / Arthur et la vengeance de Maltazard ... Selenia, озвучення
2009 Чаклуни з Вейверлі / Wizards of Waverly Place: The Movie (ТБ) ... Alex Russo
2009 Програма захисту принцес / Princess Protection Program (ТБ) ... Carter
2008-2009 Люкс-життя на палубі / Suite Life on Deck, The (серіал)
2008 Ще одна історія про Попелюшку / Another Cinderella Story ... Mary
2008 Хортон / Horton Hears a Who! ... Helga, озвучення
2007 What's Stevie Thinking? / What's Stevie Thinking? (ТБ) ... Stevie Sanchez
2007-2009 Чарівники з Вейверлі / Wizards of Waverly Place (серіал) ... Alex Russo
2006-2009 Ханна Монтана / Hannah Montana (серіал) ... Mikayla
2006 Brain Zapped / Brain Zapped (ТБ) ... Emily Grace Garcia
2005 Вокер, техаський рейнджер: Випробування вогнем / Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (ТБ) ... Julie
2005 - 2007 Все тіп-топ, або життя Зака і Коді / Suite Life of Zack and Cody, The (серіал) ... Gwen
2003 Діти Шпигунів 3: Кінець Гри / Spy Kids 3-D: Game Over ... Waterpark Girl
1992 - 2008 Барні і друзі / Barney & Friends (серіал) ... Gianna
11437
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Всі жінки відьми
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.