,
Тихий океан
Султан мого серця
Край «Дикий Захід»

Школа

Школа

Школа
Жанр: Серіали онлайн » Драма
Тривалість: 1 серія ~50 хв.
Країна: Україна

Режисер: Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін, Сергій Уманець
Актори: Яна Андрєєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Вероніка Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук
  6/10  
(голосів: 38)
Серіал «Школа» розповідає про сучасне шкільне життя, відносини однолітків, демонструє вічне протистояння батьків та дітей. Головними героями стрічки є бізнес-леді Катерина та вчитель англійської мови Алекс. Раніше вони не були знайомі, але «шкільна лава» звела їх разом. Жінка вирішила влаштуватися вчителем економіки для того, щоби налагодити стосунки зі своєю донькою. Одночасно з цим, дирекція закладу бере на роботу нового вчителя англійської. За збігом обставин Катерина та Алекс мають разом пройти всі випробування, які підготувала для них школа.
  • Школа
  • Школа
  • Школа
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Пример сезона
Пример серии
Дивитись безкоштовно серіал «Школа» онлайн
Вам сподобався цей серіал, не пропустіть:

–  Якщо серіал переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо серіал не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися серіал «Школа». Переглянути серіал «Школа» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр серіалу «Школа» - Серіали онлайн » Драма. Хочемо звернути увагу, що всі серіали онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути серіал Школа онлайн. Ви хочете подивитись серіал Школа онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду серіалу Школа онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний серіал Школа представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися серіал Школа на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки серіалів в інтернеті. Якщо ж серіал Школа не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді серіалу - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду серіалу Школа онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться серіали досхочу і у будь-який час.

.
Теорія великого вибуху
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Американці
Величне століття. Роксолана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
У розділі серіали Ви маєте можливість у будь-який час дивитись серіали онлайн. Каталог онлайн серіалів поповнюються майже щодня. Для Вас - кращі іноземні серіали, російські серіали, нові серіали 2017-2018 року, які можна переглянути безкоштовно і без реестрації. Всі серіали мають якісне зображення та звук для приємного перегляду. Не знаєте, що подивитись? Ознайомтесь з категорією Серіали Top50 де представлені кращі рейтингові серіали за оцінками користувачів сайту. Приємного перегляду!