,
Гра престолів
Знебожені
Край «Дикий Захід»

Райське озеро (2008)

Eden Lake

imdb250
Райське озеро
Жанр: Трилери, Жахи
Тривалість: 90 хв.
Країна: Велика Британія

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Джеймс Воткінс
Актори: Келлі Райллі, Майкл Фассбендер, Тара Елліс, Джек О’Коннелл, Фінн Аткінс, Джумейн Хантер, Томас Тургус, Джеймс Берроуз, Томас Гілл, Лоррейн Брюс
  7.1/10  
(голосів: 59)
Молода пара Дженні та Стів їдуть за місто, щоби провести романтичний відпочинок на озері із назвою «Райське озеро» вдалині від людей, в дикому лісі. Одначе, шайка дурних та агресивних підлітків зустрічає молоду пару і щоб розважитись, вони викрадають їхню машину із речами. Коли Стів випадково вбиває собаку ватажка шайки Бреда, ображені підлітки вирішують влаштувати парі кривавий день, тим самим дівчина ватажка за його наказом знімає все це на телефон Бреда. Дженні вдається втекти, але щоб добратись до міста і вижити їй доведеться пройти через багато що ...
  • Райське озеро
  • Райське озеро
  • Райське озеро
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Райське озеро» (2008) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Райське озеро» (2008). Переглянути фільм «Райське озеро» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Райське озеро» - Трилери, Жахи. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Райське озеро онлайн. Ви хочете подивитись фільм Райське озеро онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Райське озеро онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Райське озеро представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Райське озеро на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Райське озеро не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Райське озеро онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Безсоромні
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Пригоди Мерліна
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!