,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Чорні вітрила
Відьми Іст-Енду

У тіні Місяця (2007)

In the Shadow of the Moon

У тіні Місяця
Жанр: Документальні
Тривалість: 99 хв.
Країна: Велика Британія, США
Студія: Discovery Films, FilmFour, Passion Pictures

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Девід Сінгтон
Актори: Базз Алдрін, Стівен Армстронг, Віола Армстронг, Алан Бін, Юджин Сернан, Майкл Коллінз, Чарльз Дьюк, Джим Ловелл, Едгар Д. Мітчелл, Гаррі Мур
  6.8/10  
(голосів: 61)
Цей документальний фільм, мабуть, один з найбільш якісних проектів, присвячених великій події в історії не тільки науки, а й усього людства - висадці людей на поверхню Місяця. У стрічці присутня велика кількість раритетних відео матеріалів, інтерв'ю з видатними представниками NASA і астронавтами ...
  • У тіні Місяця
  • У тіні Місяця
  • У тіні Місяця
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «У тіні Місяця» (2007) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:
17345

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися документальний фільм онлайн «У тіні Місяця» | «In the Shadow of the Moon» | «В тени Луны» (2007). Переглянути документальний фільм «У тіні Місяця» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «У тіні Місяця» - Документальні. Цей фільм вже подивилося 17345 чоловік. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм У тіні Місяця онлайн. Ви хочете подивитись фільм У тіні Місяця онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму У тіні Місяця онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм У тіні Місяця представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм У тіні Місяця на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм У тіні Місяця не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму У тіні Місяця онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Злюки бобри
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Крила кохання
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!