,
Табу
Крила кохання
Сини Анархії

Сандра Буллок стала найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду

Сандра Буллок стала найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду Сандра Буллок стала найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду Сандра Буллок стала найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду
Сандра Буллок стала найбільш високооплачуваною голлівудською актрисою за версією журналу Forbes. Її дохід з червня 2013 року по липень 2014-го року склав 51 млн доларів. Очолити рейтинг актрисі допомогла картина Альфонсо Куарона «Гравітація», що зібрала в світовому прокаті понад 700 млн доларів.

Слідом йде зірка «Голодних ігор» і нових «Людей Ікс» Дженніфер Лоуренс, яка заробила за минулий рік 34 млн доларів. Третє місце займає Дженніфер Еністон, чий заробіток оцінюється в 31 млн доларів. Актриса все ще отримує кошти з повторних показів серіалу «Друзі». І це не кажучи про зйомки в рекламі та гонорарах, перерахованих на рахунок Еністон після участі в комедіях «Нестерпні боси» і «Ми - Міллери».

З 19 млн доларів на четвертому місці розташувалася Гвінет Пелтроу, яка зіграла в третій частині «Залізної людини». Марвеловский блокбастер збагатив ще одну зірку фільму - Роберта Дауні-мол., що став найбільш високооплачуваним актором Голлівуду.

Слідом за Пелтроу йдуть Анджеліна Джолі і Кемерон Діас (по 18 млн доларів), Скарлет Йоганссон (17 млн ​​доларів), Емі Адамс і Наталі Портман (по 13 млн доларів). Замикає десятку Крістен Стюарт (12 млн доларів).
7503
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Хороший лікар
Дві дівчини без копійчини
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно