,
Табу
Секс і Каліфорнія
Ми - такі

Сандра Буллок

Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок Сандра Буллок
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, сценарист, режисер
Ім’я (лат.): Sandra Bullock
Зріст: 1.71 м
Дата народження: 26 липня 1964 | лев
Місце народження: Арлінгтон, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама
Чоловік: Жан-Мішель Вінсент (розлучення); Джессі Джеймс (розлучення)

Біографія:

Сандра Буллок народилася в передмісті Вашингтона. Мати Сандри, Хельга Майер, була оперною співачкою, а потім учителем по вокалу, справила на неї сильний вплив, адже саме вона навчила її цінувати прекрасне, давала перші уроки акторської майстерності. Вона була впевнена в тому, що Сандра повинна в усьому слідувати за нею і її подальше життя повиннє було бути пов'язанє, на думку матері, тільки з музикою.

Дівчинку з пелюшок почали навчати грі на гітарі, фортепіано, вокалу, розучування гам. Сандра Буллок завжди слідувала за матусею, їздила з нею на гастролі і багато часу проводила за лаштунками. Цей світ музики, оплесків, шуму і фанатів був для Сандри таким же природним, як для її однолітків світ ігор, розваг, жартів, бійок і веселощів.

Все це, звичайно, добре, але, сама того не помічаючи, дівчинка була страшно самотньою. У неї не було ні друзів, нікого, з ким можна було б обговорити свої дівочі секрети. З часом вона зненавиділа музику зовсім. І навіть коли у дванадцять років вона переїхала жити до Америки і жила спочатку з бабусею, а потім з батьком, не могла позбутися цієї дитячої травми, і її життя не стало кращим, а нівпаки - важчим.

Діти в школі постійно її ображали і не втрачали нагоди обізвати дівчинку німкенею, тому що та була дуже скромною і сором'язливою. Дуже довгий час її сприймали як чужу, як іноземку. Однак через якийсь час Сандра зуміла завоювати серця своїх нових друзів, ставши капітаном групи підтримки футбольної команди.

Закінчивши школу, Сандра пішла вчитися в університет штату Північна Кароліна, на юриста. Повчившись трохи в університеті, спробувавши стати манекенницею, стюардесою, попрацювавши в якомусь сумнівному барі, де її пару раз мало не згвалтували, Сандра зовсім перестала спілкуватися з близькими. Випробувавши всі труднощі дорослого життя, відучившись на всіляких акторських курсах, пообивавщш 7 років пороги голлівудських майданчиків, Сандра Буллок була запрошена на роль у картину «Любовний напій № 9». Потім було знайомство зі Сталлоне, який запросив її в «Руйнівник», а потім не за горами і всім відома «Швидкість».

За кілька місяців до смерті матері, 4 квітня 2000 року, коли ще йшли зйомки фільму «28 днів», у Сандри було виявлено захворювання мозку. Сандра завжди славилася тим, що завжди була дисциплінована і доброзичлива на кіномайданчику, але за станом здоров'я кілька разів просила припинити зйомки, щоб звернутися до лікаря. Проте лікар також не вніс ясності в занепокоєння Сандри. Сама актриса припускала, що це все через те, що вона сильно вдарилася головою, коли каталася на сноуборді. Але медики не могли прийти до єдиної думки. Одні говорили, що це може бути пошкодження артерії, а інші вважали, що турбуватися нема про що, це, швидше за все, звичайна мігрень.

Сандра і сама відчувала, що вона далеко не в кращому стані, але йти до лікаря боялась, оскільки преса може перевернути все з ніг на голову, освітивши все так, ніби Сандра Буллок не дружить з головою і у неї поїхав дах.

Нове дихання кар'єра Сандри Буллок придбала в 2000 році, після виходу комедії «Міс Конгеніальність». Цей фільм зібрав у світовому кінопрокаті більше $ 200 млн доларів і ще раз підтвердив комедійні таланти Сандри Буллок і сама актриса за роль Грейсі Харт отримала «Золотий глобус». Після успіху «Міс Конгеніальність» у Сандри з'явилася власна продюсерська компанія, але вона продовжувала зніматися в різного ступеня успішних фільмах. Але після виходу не занадто вдалого «Міс Конгеніальність 2» Сандра Буллок заявила, що відтепер буде зніматися тільки в малобюджетних незалежних фільмах.

Першим таким її дебютом в подібних картинах став фільм Пола Хеггіса «Зіткнення». Фільм був знятий з крихітним бюджетом в 6,5 млн доларів, але, тим не менш, він викликав масу позитивних вражень у критиків і глядачів, і приніс творцям фільму три премії «Оскар», у тому числі і в номінації «Краща картина 2005 року» .Однією з останніх картин Буллок стала неймовірна драма «Будинок біля озера», де Буллок знову возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком Кіану Рівзом.

На 82-й церемонії нагород Кіноакадемії Сандра Буллок отримала «Оскар» за роль у фільмі «Невидима сторона» в номінації «Краща актриса». Також Сандра Буллок удостоїлася в цьому ж році премії «Золота малина» як гірша актриса 2009 року за фільм «Все про Стіва».

У 20 років Сандра вийшла заміж за Жана-Мішеля Вінсента. Шлюб тривав недовго, Сандра не дуже любить згадувати цей етап її життя.
Під час зйомок «Любовний напій № 9» Сандра зійшлася з актором Тейтем Донованом. Їхні стосунки тривали чотири роки, але в якийсь момент Тейт повівся на чутки про відносини між Сандрою та Кіану Рівзом і поставив крапку в їх відносинах. Буллок вважала Тейта чоловіком усього її життя і після їхнього розлучення впала в глибоку депресію.

Кіану Рівз не упустив момент, не залишився байдужим до актриси, кожен день дарував їй свіжі квіти, але їхня любов, за чутками, було платонічною.

Під час зйомок фільму «Час убивати» Сандра познайомилася з популярним актором Меттью МакКонахи. Їхні стосунки тривали більше двох років. Вони часто скандалили і бурхливо мирилися. Вони навіть почали будувати плани на спільне майбутнє, прикупили ділянку землі в Техасі, але незабаром їх плани провалилися. Тим не менш, актори продовжують залишатися хорошими друзями і зразковими сусідами.

У 2002 році у Сандри з'явилася нова любов - молодий актор Райан Гослінг, якому на той момент було всього 22 роки. Однак заміжжя в плани актриси, на жаль, не входило. Вони швидко розійшлися.

Через рік після розставання з Райаном Сандра закрутила роман з ведучим телешоу "Гараж монстрів» Джессі Джеймсом. Телеведучий був байкером, який своїми руками зібрав не один мотоцикл, заради Буллок він кинув свою дружину-порнозірку і двох дітей. Пізніше на своєму зап'ясті Джессі зробив татуювання з ім'ям своєї нової коханої. Через короткий час Сандра Буллок вийшла заміж за Джессі Джеймса. Але в березні 2010 року стало відомо, що Джессі вже 11 місяців зраджує своїй дружині з моделлю Мішель МакГі. Сандра про це дізналася з газетних статей. Незабаром вона подала на розлучення, зібрала свої речі і покинула Джеймса.

У січні 2010 року Сандра усиновила чорношкірого малюка Луї. До цього кроку вона йшла разом зі своїм чоловіком, але розлучення не змінило її планів стати матір'ю.

Фільмографія:

2012 Найбажаніший / Most Wanted
2012 Гравітація / Gravity ... Ryan
2011 Kiss & Tango / Kiss & Tango
2011 Жутко голосно і вкрай близько / Extremely Loud and Incredibly Close ... Oskar's Mother
2009 Невидима сторона / Blind Side, The ... Leigh Anne Touhy
2009 Всі про Стіва / All About Steve ... Mary Horowitz
2009 Освідчення / Proposal, The ... Margaret Tate
2007 Передчуття / Premonition ... Linda Hanson
2006 Погана слава / Infamous ... Nelle Harper Lee
2006 Будинок біля озера / Lake House, The ... Kate Forster
2005 Міс Конгеніальність 2: Прекрасна и опасна / Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous ... Gracie Hart
2005 Улюбленець / Loverboy ... Mrs. Harker
2004 Зіткнення / Crash ... Jean Cabot
2002 Любов з повідомленням / Two Weeks Notice ... Lucy Kelson
2002 Божественні таємниці сестричок Я-Я / Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood ... Siddalee 'Sidda' Walker
2002 Відлік вбивств / Murder by Numbers ... Cassie Mayweather, Jessica Marie Hudson
2002 - 2007 Джордж Лопез / George Lopez (серіал) ... Amy
2000 Міс Конгеніальність / Miss Congeniality ... Gracie Hart
2000 28 днів / 28 Days ... Gwen Cummings
2000 Супершпигун / Gun Shy ... Judy Tipp
1999 Сили природи / Forces of Nature ... Sarah Lewis
1998 Практична магія / Practical Magic ... Sally Owens
1998 Роблячи сендвічі / Making Sandwiches ... Melba Club
1998 Блищіть надії / Hope Floats ... Birdee Pruitt
1997 Швидкість 2: Контроль над круїзом / Speed ​​2: Cruise Control ... Annie
1996 В любові і війну / In Love and War ... Agnes 'Aggie, Ag' von Kurowsky
1996 Час вбивати / A Time to Kill ... Ellen Roark
1996 Вкрадені серця / Two If by Sea ... Roz
1995 Мережа / Net, The ... Angela Bennett, Ruth Marx
1995 Поки ти спав / While You Were Sleeping ... Lucy Eleanor Moderatz
1994 Кого б мені вбити / Who Do I Gotta Kill? ... Lori
1994 Швидкість / Speed ​​... Annie Porter
1993 Амазонка у вогні / Fire on the Amazon (відео) ... Alyssa Rothman
1993 Боротьба Ернеста Хемінгуея / Wrestling Ernest Hemingway ... Elaine
1993 Руйнівник / Demolition Man ... Lt. Lenina Huxley
1993 Те, що називають любов'ю / Thing Called Love, The ... Linda Lue Linden
1993 Зникнення / Vanishing, The ... Diane Shaver
1992 Вечірка в Беверлі Хіллз / When the Party's Over ... Amanda
1992 Любовний напій № 9 / Love Potion No. 9 ... Diane Farrow
1990 Вдалий шанс / Lucky Chances (серіал) ... Maria Santangelo
1990 Ділова жінка / Working Girl (серіал) ... Tess McGill
1989 Корпорація Релігія / Religion, Inc. ... Debby
1989 Хто стріляв у Пета? / Who Shot Patakango? ... Devlin Moran
1989 Вбивство випускниці / Preppie Murder, The (ТБ) ... Stacy
1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (ТБ) ... Kate Mason
1987 Кат / Hangmen ... Lisa Edwards

Продюсер:

2011 Jingle / Jingle
2011 Kiss & Tango / Kiss & Tango
2009 Всі про Стіва / All About Steve
2009 Освідчення / Proposal, The ... виконавчий продюсер
2005 Міс Конгеніальність 2: Прекрасна и опасна / Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous
2004 Седбері / Sudbury (ТБ) ... виконавчий продюсер
2002 Любов з повідомленням
2002) Відлік вбивств / Murder by Numbers
2002-2007 Джордж Лопез / George Lopez (серіал) ... виконавчий продюсер (23 епізодів, 2002-2004)
2000 Міс Конгеніальність / Miss Congeniality
2000 Супершпигун
1999 Порушники / Trespasses ... короткометражка
1998 Проблиски надії / Hope Floats ... виконавчий продюсер
1996 Наш батько / Our Father

Сценарист:

1998 Роблячи сендвічі / Making Sandwiches ... короткометражка

Режисер:

1998 Роблячи сендвічі / Making Sandwiches ... короткометражка

Нагороди та премії:

Оскар, 2010 рік
Переможець: Краща жіноча роль («Невидима сторона»)

Золотий глобус, 2010 рік
Переможець: Краща жіноча роль (драма) («Невидима сторона»)
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Пропозиція»)

Премія каналу «MTV», 2010 рік
Номінації:; Кращий поцілунок («Пропозиція»); Краща жіноча роль («Невидима сторона»); Краща комедійна роль («Пропозиція»)

Золота малина, 2010 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль («Все про Стіва»)

Золотий глобус, 2001 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Міс Конгеніальність»)

Золота малина, 1998 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Швидкість 2: Контроль над круїзом»)

Премія каналу «MTV», 1997 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Час вбивати»)

Золотий глобус, 1996 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Поки ти спав»)

Премія каналу «MTV», 1996 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Мережа»); Найбажаніша жінка («Поки ти спав»); Краща жіноча роль («Поки ти спав»)

Премія каналу «MTV», 1995 рік
Переможець: Кращий екранний дует («Швидкість»); Найбажаніша жінка («Швидкість»); Краща жіноча роль («Швидкість»)
Номінації: Кращий поцілунок («Швидкість»)

Золота малина, 1994 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль другого плану («Руйнівник»)
26251
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Лютер
Дракони: Захисники Тупу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.