,
Слуга народу
Стріла
Пригоди Мерліна
Загрузка...

Мішель Пфайффер

Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер Мішель Пфайффер
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Michelle Pfeiffer
Зріст: 1.71 м
Дата народження: 29 квітня 1958 | тілець
Місце народження: Санта-Ана, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама
Чоловік: Пітер Хортон (розлучення); Девід Е. Келлі ... двоє дітей

Біографія:

Мішель Пфайффер народилася в каліфорнійському містечку Санта-Ана. Її батько працював агентом з продажу кондиціонерів, а мати вела домашнє господарство. Сім'я була багатодітною: Мішель росла зі старшим братом Ріком і молодшими сестрами Діді і Лорі.

Характер майбутньої актриси з дитинства був крутий: вона була завзята і волелюбна, у шкільні роки легко вплутуватися в бійку і насилу висиджувала на уроках. Одним з її хобі був серфінг, і він же був однією з причин хронічних прогулів у школі.

Незабаром після народження Мішель, сім'я Пфайффер переїхала в Мідвей-Сіті, а потім у Фонтан Веллей, де в 1976 році Мішель закінчила школу. Після уроків вона відвідувала заняття по театральному мистецтву, але це було швидше віддушиною, і Мішель тоді не думала серйозно про професію актриси.

Її батьки були обмежені в коштах і тому з чотирнадцяти років майбутній зірці довелося шукати роботу. Її трудовий шлях розпочався в якості продавщиці в магазині готового одягу. Потім Мішель спробувала вчитися в коледжі, але їй це не сподобалося і вона пішла. Потім вона провела рік в Голден Вест Коледжі, вивчаючи юриспруденцію, працюючи при цьому контролером в супермаркеті.

Її першою роботою була маленька роль у телевізійній програмі «Острів фантазій» і з цього часу Мішель стала брати серйозні уроки акторської майстерності. Там вона познайомилася з актором і режисером Пітером Хортон. У 1981 році вони одружилися.

Участь у фільмі «Жир-2» (продовження мега-блокбастера 1978 «Жир») привернуло увагу глядачів до починаючої актриси.
Вона отримала номінацію на Оскар за «Небезпечні зв'язки», потім друге призначення на престижну нагороду за роль у картині «Знамениті брати Бейкер», а в 1992 році - третя номінація за роботу у фільмі «Поле кохання».
У 1996 році Мішель отримала призначення на кінонагороди MTV в номінаціях «найпривабливіша жінка» і «краще виконання жіночої ролі», але у фіналі вона та інші претендентки поступилися пальму першості Алісії Сильверстоун.

Невдалою віхою в її кар'єрі стала відмова від ролі Кларенс у фільмі «Мовчання ягнят», який став знаменитим, увійшов до класики кінематографа і прославив знялися там акторів. Цю роль потім зіграла Джоді Фостер.

Залишившись одна після розлучення, Мішель недовгий час зустрічалася з акторами Велом Кілмером, Кевіном Костнером, Майклом Кіттоном, Джоном Малковичем, і цілих три роки була разом з актором Фішером Стівенсом. Їй хотілося мати сім'ю і серйозні стосунки, але тут успіху не було.

З майбутнім чоловіком, телепродюсером Девідом Келлі, вона познайомилася під час партії в кеглі. Відносини міцніли і в 1993 році Мішель вирішила удочерити дівчинку. Та народилася у молодої матері, яка вже мала чотирьох дітей і абсолютно не здатна про них піклуватися. Мішель була щаслива взяти дівчинку до себе.

У листопаді 1993 року, на хрещенні дитини, названої Клаудіа-Роза, Мішель та Девід оголосили, що збираються одружитися. Через дев'ять місяців, у серпні 1994 року, народилася їх спільна дитина - Джон Хенрі Келлі.

Фільмографія:

2013 Малавіта / The Family ... Maggie Blake
2012 Ласкаво просимо до людей / Welcome to People ... Lillian
2012 Похмурі тіні / Dark Shadows ... Elizabeth Collins Stoddard
2011 Старий Новий рік / New Year's Eve ... Ingrid
2009 Особисте / Personal Effects ... Linda
2009 Шері / Cheri ... Lea de Lonval
2007 Зоряний пил / Stardust ... Lamia
2007 Лак для волосся / Hairspray ... Velma Von Tussle
2007 Я ніколи не буду твоєю / I Could Never Be Your Woman ... Rosie
2002 Білий олеандр / White Oleander ... Ingrid Magnussen
2001 Я — Сем / I Am Sam ... Rita Harrison Williams
2000 Що приховує брехня / What Lies Beneath ... Claire Spencer
1999 Історія Про Нас / Story of Us, The ... Katie Jordan
1999 Сон в літню ніч / A Midsummer Night's Dream ... Titania
1999 На самому дні океану / Deep End of the Ocean, The ... Beth Cappadora
1998 Принц Єгипту (озвучування)
1997 Тисяча акрів / A Thousand Acres ... Rose Cook Lewis
1996 Один прекрасний день / One Fine Day ... Melanie Parker
1996 Джилліан на день народження / To Gillian on Her 37th Birthday ... Gillian Lewis
1996 Близько до серця / Up Close & Personal ... Sally, Tally Atwater
1995 Небезпечні думки / Dangerous Minds ... Louanne Johnson
1994 - 2008 В студії акторської майстерності / Inside the Actors Studio (сериал)
1994 Вовк / Wolf ... Laura Alden
1993 Епоха невинності / Age of Innocence, The ... Ellen Olenska
1992 Поле кохання / Love Field ... Lurene Hallett
1992 Повернення Бетмена / Batman Returns ... Catwoman, Selina Kyle
1991 Френкі і Джоні / Frankie and Johnny ... Frankie
1990 Російський дім / Russia House, The ... Katya Orlova
1989 Знамениті брати Бейкер / Fabulous Baker Boys, The ... Susie Diamond
1988 Небезпечні зв'язки / Dangerous Liaisons ... Madame Marie de Tourvel
1988 П'яний світанок / Tequila Sunrise ... Jo Ann Vallenari
1988 Заміжня за мафією / Married to the Mob ... Angela de Marco
1987 Амазонки на Місяці / Amazon Women on the Moon ... Brenda Landers
1987 Приречена любов / Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson (ТВ) ... Natica Jackson
1987 Влада, пристрасть і вбивство
1987 Іствікські відьми / Witches of Eastwick, The ... Sukie Ridgemont
1986 Солодка свобода / Sweet Liberty ... Faith Healy
1985 У ночі / Into the Night ... Diana
1985 Леді-яструб / Ladyhawke ... Isabeau d'Anjou
1983 One Too Many
1983 Обличчя зі шрамом / Scarface ... Elvira Hancock
1982 Бріолін 2 / Grease 2 ... Stephanie Zinone
1981 Діти, яких не шукають / Children Nobody Wanted, The (ТВ) ... Jennifer Williams
1981 Келлі і Син / Callie & Son (ТВ) ... Sue Lynn Bordeaux
1981 Чарлі Чан і прокляття Королеви Драконів / Charlie Chan and the Curse of the Dragon Queen ... Cordelia Farenington
1980 Пропадаючи від любові / Falling in Love Again ... Sue Wellington
1980 Голівудські лицарі / Hollywood Knights, The ... Suzie Q
1979 Solitary Man, The (ТБ) ... Тріша
1979 Delta House (серіал) ... Bombshell
1978 - 1984 Острів фантазій / Fantasy Island (серіал) ... Athena
1977 - 1983 Каліфорнійський дорожній патруль / CHiPs (серіал) ... Jobinа
1972 - 1995 ABC Afterschool Спеціальна (серіал) ... Annie

Продюсер:

1997 Тисяча акрів / A Thousand Acres
1996 Один прекрасний день / One Fine Day

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 1996 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Небезпечні думки»); Краща жіноча роль («Небезпечні думки»)

Золотий глобус, 1994 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Епоха невинності»)

Оскар, 1993 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Поле кохання»)

Золотий глобус, 1993 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Поле кохання»)

Премія каналу «MTV», 1993 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Повернення Бетмена»); Кращий поцілунок («Повернення Бетмена»)

Золотий глобус, 1992 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Френкі та Джонні»)

Золотий глобус, 1991 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Російський дім»)

Британська академія, 1991 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Знамениті брати Бейкер»)

Оскар, 1990 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Знамениті брати Бейкер»)

Золотий глобус, 1990 рік
Переможець: Краща жіноча роль (драма) («Знамениті брати Бейкер»)

Британська академія, 1990 рік
Переможець: Краща жіноча роль другого плану («Небезпечні зв'язки»)

Оскар, 1989 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Небезпечні зв'язки»)

Золотий глобус, 1989 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Заміжня за мафією»)
4767
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Декстер
Стародавні
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.