,
Полдарк
Нарко
Відьми Іст-Енду
загрузка...

Демі Мур

Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, режисер
Ім'я (лат.): Demi Moore
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 11 листопада 1962 | скорпіон
Місце народження: Розвелл, Нью-Мексико США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама
Чоловік: Фредді Мур (розлучення); Брюс Вілліс (розлучення) ... троє дітей; Ештон Катчер (розлучення)

Біографія:

Деметрія Джин Гайнз (таке ім'я було дано актрисі при народженні) з'явилася на світ 11 листопада 1962 року в місті Розвелл, штат Нью-Мексико (США). Рідний батько Демі, Чарльз Хармон, кинув її мати Вікторію ще до народження дівчинки, і Демі виховав вітчим, Денні Гайнз. Сім'я Демі була неблагополучною - Вікторія і Денні були алкоголіками, в будинку постійно були скандали і бійки; працювати на одному місці довгий час у Денні не виходило, тому сім'я постійно переїжджала з місця на місце. Так тривало до тих пір, поки Гайнз не вчинив самогубство. У 16 років Демі кинула школу, щоб працювати в модельному агентстві - так вона могла заробити собі на життя і підтримати матір.

У зовсім юному віці, в 18 років Демі вийшла заміж за музиканта Фредді Мура (шлюб триватиме чотири роки), а в 19 років вона вирішила спробувати свої сили на акторському терені.

Приблизно в цей же час Демі почала називати себе так, як сьогодні називаємо її ми (Демі - похідне від її справжнього імені Деметрія, а прізвище Мур вона отримала на законних підставах від чоловіка).

У 1982 році Демі потрапляє в серіал «Лікарня загального профілю». Свої перші гонорари за роль у цьому проекті вона витрачає на ... кокаїн.

Від наркотичної залежності Демі позбулася тільки в 1985 році, коли режисер Джоел Шумахер вигнав її зі знімального майданчика фільму «Вогні святого Ельма» - Демі прийшла туди під кайфом. До речі, відправившись на лікування, Демі повернулася звідти через тиждень і більше жодного разу в житті не доторкалася до наркотиків.

У 1987 році на зйомках фільму «Стеження» Демі знайомиться з актором Брюсом Віллісом, обидва просто втратили голову від кохання: кожен день протягом чотирьох місяців вони зустрічалися, після чого одружилися в Лас-Вегасі.

90-ті роки стали розквітом кар'єри Демі Мур: вона знялася в таких знаменитих фільмах, як «Привид», «Непристойна пропозиція» і «Викриття». Зрозуміло, були й інші ролі в картинах, не таких успішних, як вище перераховані.

Спочатку всі визнали швидкий шлюб Демі та Вілліса черговий зоряної примхою, але з часом зіркова пара довела, що зустріч їх була не випадкова - вони стали шанованою голлівудської сім'єю з трьома дочками.

У 1988 році Демі народила доньку (Демі найняла трьох операторів, щоб знімати поява на світ своєї першої дитини).

У серпні 1991 року Мур з'явилася повністю голою на обкладинці одного глянсового журналу, перебуваючи на сьомому місяці вагітності, тоді Демі чекала другу дочку - Скаут. У 1994 році в сім'ї Мур-Вілліс з'явилася третя дівчинка, Таллула.

У 1996 році Демі Мур стає найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду, отримавши 12,5 мільйонів доларів за фільм «Стриптиз».

У 1997 році на екрани вийшов фільм «Солдат Джейн», якому було призначено стати суперхітом. Для цієї ролі Мур поголилася наголо. На знак солідарності з дружиною Брюс теж стала лисою, а потім подружжя позбавили волосся і своїх дочок!

Далі була картина «Розбираючи Гаррі» та фільм «Два життя», після якого Демі не знімалася кілька років.

У 2000 році, після 13 років спільного життя, союз Демі і Брюса несподівано розпався. Це був один із самих тихих розлучень в Голлівуді, після якого колишнє подружжя зберегли найтепліші стосунки.

У 2003 році відбулося тріумфальне повернення Мур в кіно - вона зіграла «поганого ангела» в блокбастері «Ангели Чарлі 2: Тільки вперед». Мур з'явилася перед публікою в крихітному бікіні і продемонструвала просто карколомну форму.

А в 2004 році Мур почала зустрічатися з актором Ештоном Катчером, який майже на 20 років її молодшою.

У 2005 році Мур таємно вийшла заміж за Катчера (кажуть, що на весіллі був присутній її перший чоловік Брюс Вілліс). Спочатку цей шлюб сприйняли в Голлівуді скептично, але з часом все побачили, що юний Ештон став відмінним чоловіком для Демі і прекрасним вітчимом для її дочок.

У 2006 році Мур блищала в картині «Боббі», де виконала роль примхливої діви-алкоголічки. А в 2007 році на екрани вийшли фільми «Без вади» і «Хто Ви, Містер Брукс?» (В останній Мур грала в парі з Кевіном Костнером).

У 2008 році відбувся режисерський дебют Демі - вона зняла короткометражну картину «Streak», прем'єра якої відбулася в жовтні 2008 року.

Фільмографія:

2015 Покинутий / Forsaken ... Mary-Alice Watson
2015 Wild Oats ... Crystal
2013 Дуже хороші дівчатка / Very Good Girls ... Kate
2011 Літо. Однокласники. Любов / LOL ... Anne
2011 Межа ризику / Margin Call
2011 Гучний сміх / LOL: Laughing Out Loud ... Anne
2010 Бунраку / Bunraku ... Alexandra
2009 Сльози щастя / Happy Tears ... Laura
2009 Сімейка Джонсів / Joneses, The ... Kate Jones
2008 Магічна сімка (ТБ) / Magic 7, The ... U-Z-Onesa, озвучення
2007 Хто Ви, Містер Брукс? / Mr. Brooks ... Det. Tracy Atwood
2007 Без вади / Flawless ... Laura Quinn
2006 Боббі / Bobby ... Virginia Fallon
2006 Полусвет / Half Light ... Rachel Carlson
2003 Hollywood's Hottest
2003 Ангели Чарлі 2: Тільки вперед / Charlie's Angels: Full Throttle ... Madison Lee
2002 Горбань із Нотр Дама 2 / Hunchback of Notre Dame II, The ... Esmeralda
2000 Два життя / Passion of Mind ... Martha Marie, 'Marty' Talridge
1997 Розбираючи Гаррі / Deconstructing Harry ... Helen, Harry's Character
1997 Солдат Джейн / G.I. Jane ... Lt. Jordan O'Neil
1997 Destination Anywhere ... Janie
1996 Бівіс і Батт-Хед обробляють Америку / Beavis and Butt-Head Do America ... Dallas Grimes, озвучення
1996 Якби ці стіни могли говорити / If These Walls Could Talk ... Claire Donnelly
1996 Стриптиз / Striptease ... Erin Grant
1996 Горбань із Нотр Дама / Hunchback of Notre Dame, The ... Esmeralda, озвучення
1996 Присяжна / Juror, The ... Annie Laird
1995 Зараз і тоді / Now and Then ... Samantha
1995 Червона літера / Scarlet Letter, The ... Hester Prynne
1994 Викриття / Disclosure ... Meredith Johnson
1993 Непристойна пропозиція / Indecent Proposal ... Diana Murphy
1992 Декілька хороших хлопців / A Few Good Men ... Lt. Cdr. JoAnne Galloway
1991 Дружина м'ясника / Butcher's Wife, The ... Marina Lemke
1991 Смертельні думки / Mortal Thoughts ... Cynthia Kellogg
1991 Суцільні неприємності / Nothing But Trouble ... Diane Lightson
1990 Привид / Ghost ... Molly Jensen
1989 Ми не янголи / We're No Angels ... Molly
1989 - 1996 Байки зі склепу / Tales from the Crypt (серіал) ... Cathy Marno
1988 New Homeowner's Guide to Happiness, The
1988 Сьоме знамення / Seventh Sign, The ... Abby Quinn
1986 Віздом / Wisdom ... Karen Simmons
1986 Одне божевільне літо / One Crazy Summer ... Cassandra Eldridge
1986 Що сталося минулої ночі / About Last Night ... ... Debbie
1985 Вогник святого Ельма / St. Elmo's Fire ... Jules
1984 Велике почуття / No Small Affair ... Laura Victor
1984 У всьому винен Ріо / Blame It on Rio ... Nicole 'Nikki' Hollis
1984 Bedrooms ... Nancy
1982 Молодість, лікарня, любов / Young Doctors in Love ... New Intern, у титрах не вказана
1982 Паразит / Parasite ... Patricia Welles
1981 Вибір / Choices ... Corri

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2007
Номінації: Кращий акторський склад («Боббі»)

Премія каналу «MTV», 2004 рік
Номінації: Кращий лиходій («Ангели Чарлі 2: Тільки вперед»)

Золота малина, 2004 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль другого плану («Ангели Чарлі 2: Тільки вперед»)

Золота малина, 2001 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Два життя»)

Премія каналу «MTV», 1998 рік
Номінації: Краща бійка («Солдат Джейн»);

Золота малина, 1998 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль («Солдат Джейн»)

Золотий глобус, 1997 рік
Номінації: Краща акторка міні-серіалу або фільму на ТБ («Якби ці стіни могли говорити»)

Золота малина, 1997 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль («Присяжна»)

Премія каналу «MTV», 1996 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Червона літера»)

Золота малина, 1996 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Червона літера»)

Премія каналу «MTV», 1995 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Викриття»); Кращий лиходій («Викриття»)

Премія каналу «MTV», 1994 рік
Переможець: Кращий поцілунок («Непристойна пропозиція»)
Номінації: Найбажаніша жінка («Непристойна пропозиція»); Краща жіноча роль («Непристойна пропозиція»)

Золота малина, 1994 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Непристойна пропозиція»)

Премія каналу «MTV», 1993 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Декілька хороших хлопців»)

Золота малина, 1992 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Дружина м'ясника»)

Золотий глобус, 1991 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Привид»)
12430
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коментарі для сайту Cackle
Майстри сексу
Моє чуже життя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.