,
Поліція Парадайз
Невгамовні
Американці

Емма Стоун очолила список найприбутковіших акторів Голлівуду

Емма Стоун очолила список найприбутковіших акторів Голлівуду Емма Стоун очолила список найприбутковіших акторів Голлівуду Емма Стоун очолила список найприбутковіших акторів Голлівуду
Журнал Forbes склав список найбільш прибуткових акторів Голлівуду. У 2013 році найбільший прибуток кіностудіям принесла Емма Стоун.

Forbes підрахував доходи від прокату і DVD-продажів трьох останніх фільмів за участю найбільш успішних акторів і порівняв їх з витратами на зйомки. З'ясувалося, що найвигідніше співпрацювати з Еммою Стоун. За кожен витрачений на неї долар актриса приносить продюсерам 80.7 доларів (у 2013 році дохід Емми склав 16 мільйонів доларів). На другому місці Міла Куніс. Вона заробила в році, що минає 11 мільйонів, і за кожен долар студіям повернулося 68.7. Третій рядок займає Дженніфер Лоуренс, яка приносить роботодавцям по 68.6 доларів за кожен долар, витрачений на неї (загальний дохід актриси склав 24 мільйони доларів).

Ось як виглядає перша десятка найбільш прибуткових акторів і актрис Голлівуду 2013:

1. Емма Стоун - $80.7 (прибуток з 1 долара витрат)
2. Міла Куніс - $68.7
3. Дженніфер Лоуренс - $68.6
4. Наталі Портман - $31.3
5. Двейн Джонсон - $31.1
6. Деніел Крейґ - $25.6
7. Рассел Кроу - $26.6
8. Крістен Стюарт - $25
9. Роберт Паттінсон - $23.5
10. Тейлор Лотнер - $21.4
4968
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Полдарк
Кохання напрокат
Хороший лікар
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно