,
Американці
Хороший лікар
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Анджеліна Джолі очолила рейтинг найбільш високооплачуваних актрис

Анджеліна Джолі очолила рейтинг найбільш високооплачуваних актрис Анджеліна Джолі очолила рейтинг найбільш високооплачуваних актрис Анджеліна Джолі очолила рейтинг найбільш високооплачуваних актрис
Слідом за щорічним рейтингом найбільш високооплачуваних акторів, опублікованому в середині липня, журнал Forbes представив список найбільш високооплачуваних актрис.

При підрахунку загальних доходів найбільш «дорогих» актрис Голлівуду журнал Forbes враховував гонорари за фільми, що знаходяться у виробництві, прибуток від прокату картин і рекламні контракти. З результатом у 33 млн. доларів перший рядок рейтингу зайняла Анджеліна Джолі, яка також була визнана журналом найавторитетнішою актрисою. Друге місце посіла юна зірка Голлівуду Дженніфер Лоуренс. Володарка «Оскара» цього року заробила 26 млн. доларів, ставши дебютанткою списку. Трійку лідерів замикає переможниця торішнього рейтингу Крістен Стюарт - 22 млн. доларів.

Далі місця в першій десятці розподілилися таким чином:

4. Дженніфер Еністон - 20 мільйонів доларів
5. Емма Стоун - 16 мільйонів доларів
6. Шарліз Терон - 15 мільйонів доларів
7. Сандра Буллок - 14 мільйонів доларів
8. Наталі Портман - 14 мільйонів доларів
9. Міла Куніс - 11 мільйонів доларів
10. Джулія Робертс - 11 мільйонів доларів

Зазначимо, що показники доходу серед голлівудських чоловіків дещо більші. Володар першого місця Роберт Дауні мол. заробив 75 млн доларів, майже в 2,5 рази більше, ніж Джолі.
4390
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Картковий будинок
Чужоземка
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно