,
Тихий океан
Дракони: Захисники Тупу
Гріфіни

Названі найбільш високооплачувані актриси телебачення

Названі найбільш високооплачувані актриси телебачення Названі найбільш високооплачувані актриси телебачення Названі найбільш високооплачувані актриси телебачення
Американський діловий журнал Forbes оприлюднив рейтинг найбільш високооплачуваних телевізійних актрис 2017 року.

Уже шостий рік поспіль лідером списку стала колумбійська актриса Софія Вергара, яка заробила, за даними видання, 41,5 мільйона доларів. Доходи отримані 46-річною актрисою як від участі в серіалі «Американська сімейка», так і від численних рекламних контрактів Софії з Cover Girl, Head & Shoulders, K-Mart і Pepsi та її власної продукції, наприклад, духів Avon.

Другий рядок рейтингу зайняла зірка «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко, яка заробила 26 мільйонів, в тому числі за рахунок нових контрактів, за якими актори отримують по одному мільйону доларів за епізод. Третє місце розділили Мінді Кейлі («Проект Мінді») і Еллен Помпео («Анатомія пристрасті») - по 13 мільйонів.

За ними слідують Марішка Харгітей (12,5 млн), Джулі Боуен (12 млн), Керрі Вашингтон (11 млн), Пріянка Чопра]Пріянка Чопра[/url] (10 млн), Робін Райт (9 млн) і Полі Перретт (8,5 млн).

«Раніше вважалося, що кіно - це престижно, а телебачення - фастфуд. Але ми бачимо навіть по доходах актрис, що це зовсім не так. Вони на рівних умовах», - заявив в інтерв'ю Forbes Пол Браун, головний відеоаналітіка eMarketer.
9616
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуститися берега
Злюки бобри
Відкриття відьом
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно