,
Розчарування
Дві дівчини без копійчини
Пуститися берега

Роберт Дауні мол. очолив рейтинг найбільш високооплачуваних акторів

Роберт Дауні мол. очолив рейтинг найбільш високооплачуваних акторів Роберт Дауні мол. очолив рейтинг найбільш високооплачуваних акторів Роберт Дауні мол. очолив рейтинг найбільш високооплачуваних акторів
Роберт Дауні мол. зайняв перший рядок в щорічному рейтингу найбільш високооплачуваних акторів, складеному Forbes. За оцінками видання, торік актор заробив $80 млн. Кінозірка блокбастерів від диснеївської студії Marvel третій рік поспіль очолює рейтинг найбільш високооплачуваних акторів за версією Forbes, і з кожним разом зароблена ним сума зростає. У порівнянні з сезоном 2013-2014, дохід Дауні мол. збільшився на $5 млн, багато в чому завдяки шаленому успіху супергеройського хіта «Месники: Ера Альтрона», що зібрав у прокаті $1,4 млрд.

На другому місці опинився Джекі Чан, чий дохід склав $50 млн, а бронза пішла Віну Дізелю ($47 млн).

Четверте, п'яте і шосте місце дісталися Бредлі Куперу ($41,5 млн), Адаму Сендлеру ($41 млн) і Тому Крузу ($40 млн). Цікаво, що в грудні 2014 року Сендлер очолив рейтинг найбільш переоцінених акторів за версією Forbes.

Примітно, що цього року в ТОП-10 потрапили троє боллівудських кіноакторів: Амитабх Баччан, Салман Хан (дохід - по $33,5 млн) і Акшай Кумар ($ 32,5 млн). Причиною цього стала зміна методології складання рейтингу - Forbes підрахував доходи іноземних акторів, котрі не знімаються в американських фільмах. Раніше в рейтинг включалися тільки ті іноземні актори, які працювали в Голлівуді.

Ну і останні два місця в десятці зайняли Марк Волберг ($32 млн) і Двейн Джонсон ($31,5 млн).

Відзначимо, що актори, які зайняли перші 35 місць, заробили в цілому близько одного мільярда доларів до виплат всіх податків.
8719
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Статус стосунків: усе складно
Сини Анархії
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно