,
Статус стосунків: усе складно
Флінстоуни
Гострі козирки

Кейт Вінслет приєдналася до нового проекту Джеймса Кемерона

Кейт Вінслет приєдналася до нового проекту Джеймса Кемерона Кейт Вінслет приєдналася до нового проекту Джеймса Кемерона
Кейт Вінслет підписала контракт на одну з головних ролей в продовженнях блокбастера Джеймса Кемерона «Аватар».

«Ми з Кейт все намагалися знайти привід знову попрацювати разом; вже 20 років минуло з часів «Титаніка» - одного з найважливіших фільмів в моїй кар'єрі. З нетерпінням чекаю моменту, коли побачу її в ролі персонажа Ронал», - коментує Кемерон.

Крім Вінслет, в наступних частинах фантастичної саги також зайняті Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Джоель Мур, Стівен Ленг, Метт Джеральд і Сіґурні Вівер. Також до проекту Кемерона приєдналися Уна Чаплін («Гра престолів», «Табу») і Кліфф Кертіс («Бійтесь ходячих мерців»).

Джеймс Кемерон і його команда почали зйомки сиквелів «Аватара» 25 вересня в Каліфорнії. Спочатку Кемерон планував два фільми, але порадившись зі сценаристами прийшов до висновку, що матеріалу вистачить на чотири стрічки. «Аватар 2» вийде 18 грудня 2020 року, «Аватар 3» - 17 січня 2021, «Аватар 4» - 20 листопада 2024, «Аватар 5» - 19 січня 2025.

Найближчим часом Кейт Вінслет можна буде побачити в драмі «Гора між нами», де вона знялася з Ідрісом Ельбою, а наприкінці листопада за участю британської актриси на екрани вийде нова стрічка Вуді Аллена «Колесо Чудес».
9488
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Невгамовні
Маніяк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно