,
Життя з Луї
Величне століття. Роксолана
Сліпа зона

Сіґурні Вівер: Кемерон готує три «Аватара» відразу

Сіґурні Вівер: Кемерон готує три  «Аватара» відразу Сіґурні Вівер: Кемерон готує три  «Аватара» відразу Сіґурні Вівер: Кемерон готує три  «Аватара» відразу
Актриса продовжує розкривати таємниці блокбастерів «Аватар 2», «Аватар 3» і «Аватар 4».

У своєму останньому інтерв'ю вона поділилася цінною інформацією про проекти, зазначивши, що для Джеймса Кемерона робота над цими стрічками нерозривно пов'язана з розвитком нових технологій, які повинні значно спростити процес виробництва спецефектів.

За словами зірки, робота над 3D-версією «Титаніка» позитивно вплинула на Джеймса Кемерона. У своїх нових проектах він черпає натхнення для зйомок продовження «Аватара».

Раніше творці фільму говорили, що виробництво блокбастерів про планету Пандора стартує тільки після того, як Кемерон опуститься на морське дно у підводному човні, спеціально сконструйованому для цієї мети. Експедиція режисера на дно Маріанського жолоба успішно завершилася, тепер робота над продовженням «Аватара» повинна початися.

В інтерв'ю Showbiz 411 Сіґурні Вівер сказала, що Кемерон планує працювати над фільмами «Аватар 2», «Аватар 3» і «Аватар 4» одночасно: «Я можу точно сказати, що три сиквела «Аватара» зніматимуть одночасно, але поки що поняття не маю, в якому режимі ми будемо працювати, і скільки часу це займе. Думаю, що для всіх новий проект Джеймса стане чимось грандіозним».
3522
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Пуститися берега
Діагноз - майже не закохані
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно