,
Пуаро Агати Крісті
Картковий будинок
Постукай в мої двері

Кейт Вінслет у фільмі «Кравчиня»

Кейт Вінслет у фільмі «Кравчиня» Кейт Вінслет у фільмі «Кравчиня»
Зірка «Титаніка» Кейт Вінслет виконає головну роль у мелодрамі «Кравчиня» (The Dressmaker). Постановкою стрічки займеться Джослин Мурхаус («Доказ», «Клаптева ковдра»).

Картина буде екранізацією роману Розалі Хем. Події розгортаються в Австралії у 50-х роках. Дівчини на ім'я Тіллі повертається в своє рідне глухе містечко, яке покинула ще дитиною через те, що її помилково звинуватили у вбивстві. Спочатку її зустрічають непривітно. З часом їй вдається об'єднати навколо себе жінок завдяки гострому розуму, своїй винахідливості та вмінню створювати модні наряди. Тіллі отримує можливість виконати свій давній задум - помститися тим, хто переклав на неї свою провину.

Передбачається, що зйомки «Кравчині» розпочнуться восени 2013 року. Дата виходу фільму на екрани не уточнюється.
5462
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вікінги
Злюки бобри
Кохання напрокат
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно