,
Люцифер
Уламки щастя
Стародавні
Загрузка...

Кейт Вінслет

Кейт Вінслет Кейт Вінслет Кейт Вінслет Кейт Вінслет Кейт Вінслет Кейт Вінслет Кейт Вінслет Кейт Вінслет Кейт Вінслет Кейт Вінслет
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Kate Winslet
Зріст: 1.69 м
Дата народження: 5 жовтня 1975 | терези
Місце народження: Редінг, Беркшир, Англія, Велика Британія
Жанри: Драма, мелодрама, комедія
Жанри: Джим Тріплтон (розлучення) ... одна дитина; Сем Мендес (розлучення) ... одна дитина

Біографія:

Кейт Вінслет народилася 5 жовтня 1975 року в британському містечку Редінг, ставши четвертою дитиною в цій театральній сім'ї. Мало того що батьки дівчинки Роджер і Саллі Вінслет були акторами, ця професія була потомственим ремеслом всієї родини. У дідуся Кейт був власним театр, і дві її сестри Бет і Ганна також стали актрисами.

Не дивно, що з ранніх років Кейт вже знала, чому вона присвятить своє життя. Її перша роль відбулася в п'ятирічному віці в шкільній постановці, де маленька Вінслет зіграла Діву Марію. А в 1986 році Кейт поступила в школу Redroofs Thatre і почала готуватися до складної акторського життя. За час навчання вона не раз з'являлася в рекламних роликах та телесеріалах. Проте в 1992 році Вінслет, закінчивши школу, цілих два роки безуспішно пробувалася на різні ролі. Щоб заробляти на життя, дівчині доводилося підробляти офіціанткою.

У 1994 році її взяли на роль у трилері «Небесні створіння», який і став кінодебютом актриси. Вже у першій своїй картині Вінслет показала неабиякі акторські здібності і була номінована на ряд престижних премій і нагород.

Наступним кроком на шляху до успіху стала участь у фільмі «Розум і почуття», що вийшов в 1995 році. Зігравши роль Міріам, Вінслет знову привернула увагу до своєї блискучій грі і вперше була номінована на премію «Оскар» за жіночу роль другого плану.

Дві наступні картини, «Джуд» і «Гамлет», були не менш успішними. Тим не менше, справжня слава обрушилася на Вінслет в 1997 році. Фільм «Титанік», в якому Кейт виконала головну роль, став головною подією року у світі кіно. Кейт не просто стала зіркою номер один, а й знову була номінована на «Оскар» за кращу жіночу роль.
Надалі Вінслет знялася в безлічі картин, що відрізнялися особливою глибиною і психологізмом. І скрізь Кейт проявляла себе як справді талановита актриса. Найбільшу популярність викликали фільми «Вічне сяйво розуму» і драма «Айріс», за останній з яких Вінслет знову, вже втретє, була номінована на «Оскар».

Отримати ж заповітну статуетку актрисі вдалося 22 лютого 2009 року за роль у картині «Читець». Цей день став справжнім тріумфом Кейт, а її безперечний акторський талант, нарешті, був гідно оцінений кіноакадемією.

В даний час Кейт Вінслет вважається однією з найбільш обдарованих і затребуваних актрис Голлівуду. Вона продовжує свій зоряний шлях і, очевидно, ще не раз порадує нас своєю неповторною акторською грою.

Першим серйозним романом Кейт Вінслет стали відносини з актором Стівеном Тредом. Познайомившись на зйомках телесеріалу, Кейт і Стівен одразу закохалися один в одного. Незважаючи на різницю у віці (на той момент Вінслет було 16 років, а Треду - 28), пара прожила в цивільному шлюбі 4 роки. Розлучившись, вони зберегли теплі дружні стосунки. C першим коханням Кейт пов'язана справжня трагедія. Незабаром після розриву Стівен дізнався, що хворий на рак. Смерть колишнього коханого 8 лютого 1997 актриса переживала дуже сильно, не потрапивши на прем'єру «Титаніка», Вінслет воліла провести свого друга в його останню путь.

Наступним коханням Кейт був помічник режисера Джим Тріплтон, 22 лютого 1998 року вийшла за нього заміж. Через два роки Вінслет і Тріплтон стали батьками чарівної дівчинки Мії. Однак народження дитини не врятувало шлюб Кейт і Джима, і в 2001 році вони розлучилися.
Після цього актриса була одружена з режисером Семом Мендесом. У шлюбі Вінслет народила сина Джо Алфі, але в 2010 році було оголошено про розлучення закоханих.

Фільмографія:

2012 Бог різанини / God of Carnage ... Annette
2011 Americana / Americana ... Емілі, чутки
2011 Зараза / Contagion ... Dr. Erin Mears
2010 Мілдред Пірс / Mildred Pierce
2008 Життя спочатку / Revolutionary Road ... April Wheeler
2008 Читець / Reader, The ... Hanna Schmitz
2006 Відпочинок по обміну / Holiday, The ... Iris Simpkins
2006 Вся королівська рать / All the King's Men ... Anne Stanton
2006 Як малі діти / Little Children ... Sarah Pierce
2006 Таємниці підводного світу 3D / Deep Sea ... Narration, озвучка
2005 Любов і сигарети / Romance & Cigarettes ... Tula
2004 Чарівна країна / Finding Neverland ... Sylvia Llewelyn Davies
2004 Вічне сяйво чистого розуму / Eternal Sunshine of the Spotless Mind ... Clementine Kruczynski
2003 Plunge: The Movie ... Clare
2003 Життя Девіда Гейла / Life of David Gale, The ... Bitsey Bloom
2001 Айріс / Iris ... Young Iris Murdoch
2001 Енігма / Enigma ... Hester Wallace
2000 Перо Маркіза де Сада / Quills ... Madeleine 'Maddy' LeClerc
1999 Священний дим / Holy Smoke ... Ruth Barron
1998 Експрес у Марракеш / Hideous Kinky ... Julia
1997 Титанік / Titanic ... Rose DeWitt Bukater
1996 Гамлет / Hamlet ... Ophelia
1996 Джуд / Jude ... Sue Bridehead
1995 Розум і почуття / Sense and Sensibility ... Marianne Dashwood
1995 Перший лицар при палаці короля Артура / A Kid in King Arthur's Court ... Princess Sarah
1994 Небесні створення / Heavenly Creatures ... Juliet Hulme
1992 Anglo Saxon Attitudes (серіал) ... Caroline Jenington
1991 Чорний сезон / Dark Season (серіал) ... Reet
1991 Shrinks (ТБ)
1986 - 2009 Катастрофа / Casualty (серіал) ... Suzanne

Нагороди та премії:

Оскар, 2009 рік
Переможець: Краща актриса («Читець»)

Золотий глобус, 2009 рік
Переможець: Краща жіноча роль (драма) ("Дорога змін"); Краща жіноча роль другого плану («Читець»)

Британська академія, 2009 рік
Переможець: Краща жіноча роль («Читець»)
Номінації: Краща жіноча роль («Дорога змін»)

Оскар, 2007 рік
Номінації: Краща актриса («Як малі діти")

Золотий глобус, 2007 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Як малі діти")

Британська академія, 2007 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Як малі діти")

Оскар, 2005 рік
Номінації: Краща актриса («Вічне сяйво чистого розуму»)

Золотий глобус, 2005 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Вічне сяйво чистого розуму»)

Британська академія, 2005 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Чарівна країна»); Краща жіноча роль («Вічне сяйво чистого розуму»)

Оскар, 2002 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Айріс»)

Золотий глобус, 2002 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Айріс»)

Британська академія, 2002 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Айріс»)

Оскар, 1998 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Титанік»)

Золотий глобус, 1998 рік
Номінації: Краща жіноча роль (драма) («Титанік»)

Премія каналу «MTV», 1998 рік
Номінації: Кращий екранний дует («Титанік»); Кращий поцілунок («Титанік»); Краща жіноча роль («Титанік»)

Оскар, 1996 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Розум і почуття»)

Золотий глобус, 1996 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Розум і почуття»)

Британська академія, 1996 рік
Переможець: Краща жіноча роль другого плану («Розум і почуття»)
12686
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Злюки бобри
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.