,
Леді Баг та Супер-Кіт
Всі жінки відьми
КітПес

Брати Руссо готують драму про кримінального генія

Брати Руссо готують драму про кримінального генія Брати Руссо готують драму про кримінального генія
Режисери «Першого месника» Джо і Ентоні Руссо приступають до роботи над багатосерійною драмою «Кримінальний геній» (Mastermind).

В основі сюжету майбутнього серіалу лежить опублікований в журналі «Atavist» цикл статей «The Mastermind» Евана Ретліффа. Майже два роки він вів розслідування справи Пола Ле Ру - блискучого програміста, творця однієї з найстаріших, надійних і загадкових програм для шифрування даних - TrueCrypt і її попередниці E4M, яку служба АНБ не могло зламати більше 15-ти років. У своїх статтях Ретліфф докладно описує трансформацію Ле Ру з талановитого айтішника в кримінального генія світового масштабу, наркобарона і торговця зброєю, а після арешту - в незамінного інформатора уряду США.

Сценарій для нового проекту пише Роберт Кіркман - автор культового зомбі-хорора «І мертві підуть» та його спін-офу «Бійтесь ходячих мерців». Разом з Братами Руссо виконавчим продюсером серіалу виступить Ной Хоулі («Фарґо», «Легіон»).

За попередніми даними, перший сезон кримінальної драми буде складатися з 10 епізодів.
6377
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Люцифер
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно