,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Пуаро Агати Крісті
Сімпсони

Два популярних серіала про зомбі отримають неочікуваний кросовер

Два популярних серіала про зомбі отримають неочікуваний кросовер Два популярних серіала про зомбі отримають неочікуваний кросовер
Творці серіалу «І мертві підуть» та його спін-офу «Бійтесь ходячих мерців» випустять кросовер двох телешоу. Про це стало відомо на фестивалі Comic Con в Нью-Йорку в минулі вихідні.

Автор коміксів Роберт Кіркман вважає, що за минулий час і «І мертві підуть» і «Бійтесь ходячих мерців» стали самостійними творами зі своїм власним стилем, незважаючи на те, що події розгортаються в одному всесвіті.

Деталі нового проекту Кіркман тримає в секреті, але шанувальникам зомбі-серіалів лукаво повідомив: «Деякий персонаж з одного шоу, яке я не стану називати, з'явиться в іншому шоу, яке я теж не стану називати».

За даними порталу Deadline, кросовер вийде на екрани в 2018 році. Додатковою інформацією автор коміксів пообіцяв поділитися в «найближчі місяці».

Нагадаємо, що прем'єра восьмого сезону «І мертві підуть» відбудеться 22 жовтня 2017 року, а третій сезон шоу «Бійтесь ходячих мерців» завершиться 15 жовтня.
11429
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Секс і Каліфорнія
Безсоромні
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно