,
Південний Парк
Крила кохання
Відкриття відьом

Кім Діккенс зіграє головну жіночу роль в приквелі «І мертві підуть»

Кім Діккенс зіграє головну жіночу роль в приквелі «І мертві підуть» Кім Діккенс зіграє головну жіночу роль в приквелі «І мертві підуть» Кім Діккенс зіграє головну жіночу роль в приквелі «І мертві підуть» Кім Діккенс зіграє головну жіночу роль в приквелі «І мертві підуть»
Американська актриса Кім Діккенс виконає головну жіночу роль в приквелі «І мертві підуть».

Дія серіалу під робочою назвою «Кобальт» (Cobalt) відбуватиметься в Лос-Анджелесі на зорі зомбі-апокаліпсису. В оригінальному коміксі Роберта Кіркмана, за мотивами якого були зняті «І мертві підуть», ніколи не згадувалося, звідки взявся зомбі-вірус і почалося зараження населення. Автори нового проекту мають намір розповісти про це.

Кім Діккенс зіграє шкільного методиста Ненсі Томкінс. З опису відомо, що героїня Кім виховує двох дітей, проте невідомо, що сталося з її чоловіком. Наголошується, що у Томкінс «темне минуле», про яке творці серіалу розкажуть по ходу історії. На головну чоловічу роль затверджена зірка «Кокаїна» і «Трьох королів» Кліфф Кертіс. Він зіграє Шона Кабрера - вчителя, працюючого в тій же школі, що і Томкінс, який ділить опіку над сином разом з колишньою дружиною. Його герой описується як «хороша людина, що прагне здійснювати правильні вчинки».

Раніше до проекту приєдналися Френк Діллейн («Гаррі Поттер та напівкровний принц») і Алісія Дебні Кері («У темному-темному лісі»). Перший зіграє сина Шона, який страждає від наркозалежності, а друга - дочку Ненсі, що відрізняється досить зухвалим норовом.

Над сценарієм нового багатосерійного проекту попрацюють Роберт Кіркман («І мертві підуть») і Дейв Еріксон («Марко Поло», «Сини анархії»), який також виступить виконавчим продюсером шоу.

Постановкою пілотної серії займеться режисер популярних серіалів «Теорія брехні», «Елементарно», «Форс-мажори», «Майстри сексу» - Адам Девідсон.

Нагадаємо, що для Кім Діккенс це не перша роль в телешоу, раніше вона знімалася у відомих серіалах «Загублені», «Дедвуд» і «Сини анархії». Цього року за участю актриси вийшла детективна стрічка «Загублена» Девіда Фінчера, в якій Кім виконала роль детектива Ронди Боні.
12420
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Картковий будинок
Поліція Парадайз
Шерлок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно