,
Дві дівчини без копійчини
Чорний список
Людина-Павук. Щоденник супергероя

Голлідей Ґрейнджер зіграє в екранізації детективних романів Джоан Роулінг

Голлідей Ґрейнджер зіграє в екранізації детективних романів Джоан Роулінг Голлідей Ґрейнджер зіграє в екранізації детективних романів Джоан Роулінг Голлідей Ґрейнджер зіграє в екранізації детективних романів Джоан Роулінг
Британська актриса Голлідей Ґрейнджер зіграє головну жіночу роль в серіалі «Страйк» (Strike), екранізації серії детективних книг Джоан Роулінг, які виходили під псевдонімом Роберт Ґелбрейт.

Перша книга «Поклик зозулі» була опублікована в 2013 році і стала світовим бестселером, за нею послідували «Шовкопряд» і «На службі зла» - всі вони ляжуть в основу серіалу ВВС One.

Головний герой історії - ветеран війни Корморан Страйк. Втративши ногу під час війни в Афганістані, Страйк, демобілізувавшись, влаштувався працювати приватним детективом. Клієнтів у нього мало, справи йдуть з рук геть погано. Але одного разу до нього приходить Джон Брістоу, зведений брат знаменитої супермоделі Лули Лендрі. Лула, на прізвисько Зозуля, викинулася з вікна, але Джон впевнений, що його сестра не самовбивця. Страйк приймається за справу, яка приводить його в світ красунь-мільйонерок, їх бойфрендів-рокерів і зневірених дизайнерів.

Роль Страйка дісталася Тому Берку, відомому за роллю Долохова в британській телеверсії «Війна і мир». Голлідей Ґрейнджер зіграє Робін Еллакотт, асистентку і секретарку Страйка. Актриса зізналася, що неймовірно щаслива отримати цю роль і з радістю досліджує розум і силу героїні. Сама Джоан Роулінг, яка є куратором проекту, також схвалила кандидатури Ґрейнджер і Берка.

По першій книзі «Поклик зозулі» знімуть три серії по 60 хвилин. По дві серії дістануться книгам «Шовкопряд» і «На службі зла». Зйомки в Лондоні почнуться в листопаді 2016 року.

Нагадаємо, що в цьому році за участю Голлідей Ґрейнджер вийшов фільм-катастрофа «Проти шторму». У 2017 році актрису можна буде побачити романтичній мелодрамі «Тюльпанова лихоманка», в компанії Алісії Вікандер і Крістофа Вальца.
8724
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Тихий океан
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Кохання напрокат
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно