,
Гострі козирки
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Гільда

Том Харді виконає головну роль в екранізації Splinter Cell

Том Харді виконає головну роль в екранізації Splinter Cell Том Харді виконає головну роль в екранізації Splinter Cell
Американський актор Том Харді зіграє головну роль в екранізації популярної відеогри «Сплинтер Селл» (Splinter Cell).

Перша частина шпигунського бойовика «Сплинтер Селл» побачила світ у далекому 2002 році, і до 2012 року налічувала вже 6 ігор в серії, проданих загальним накладом понад 22 мільйонів екземплярів. Сюжет гри розповідає про Сема Фишера, спеціального агента вигаданого секретного підрозділу Агентства національної безпеки США «Третій ешелон». Протягом всієї серії Фішер заважає терористам втілити плани по розробці та застосуванню зброї масового ураження.

Ігри серії «Сплинтер Селл» характеризуються як stealth action, тобто герою доводиться частіше уникати уваги ворогів, ніж вступати з ними у відкритий конфлікт. Передбачається, що ця особливість геймплея буде відображена і в екранізації.

Сценарій для картини написав Ерік Воррен Сінгер («Афера по-американськи»), а постановкою займеться Даг ЛайманМiстер i Miсiс Смiт»).

Нагадаємо , що цього року Тома Харді можна буде побачити у двох картинах: драматичному трилері Даніеля Еспіноса «Малюк 44» і кримінальній драмі Міхаеля Р. Роскама «Порятунок тварин».
4678
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Табу
Постукай в мої двері
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно