,
Гра престолів
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Флінстоуни

Джефф Бріджес зіграє в драмі «Виходу немає»

Джефф Бріджес зіграє в драмі «Виходу немає» Джефф Бріджес зіграє в драмі «Виходу немає» Джефф Бріджес зіграє в драмі «Виходу немає»
Джефф Бріджес приєднався до акторського складу драматичної стрічки «Виходу немає» (No Exit).

Фільм розповість реальну історію, яка сталася спекотного літа 2013 року в місті Прескотт штату Арізона, коли команда пожежників з 20 чоловік самовіддано боролася з пожежами, що почалися через удар блискавки. Майже два тижні люди вгамовували стихію і в результаті загасили вогонь, заплативши за це високу ціну: з двадцяти пожежників вижив тільки один. Ця пожежа стала однією з найбільш смертоносних в історії США за останні 80 років - до цього подібна трагедія трапилася у 1933 році в Лос-Анджелесі, коли у вогні в Гріффіт Парку загинули 29 людей.

До акторського складу нового фільму раніше приєдналися Майлз ТеллерОдержимість»), Тейлор Кітч («Справжній детектив»), Джош БролінЕверест»), Джеймс Бедж Дейл («Драйвер на ніч»). Всі перераховані актори складуть команду пожежних, що самовіддано борються зі стихією.

Сценарій фільму написали Кен Нолан і Ерік Воррен Сінгер. Постановкою картини займеться режисер «Світу забуття» Джозеф Косинські.

Підготовка до виробництва фільму вже почалася за участю компаній Black Label Media, що забезпечує фінансування, і Conde Nast Entertainment.

Нагадаємо, що в серпні цього року Джефф Бріджес з'явиться на екранах в кримінальній драмі Девіда МакКензі «За всяку ціну». Також в планах актора зйомки у Марка Вебба в картині «Самотній в Нью-Йорку».
6012
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Рання пташка
Помаранчевий - хіт сезону
Полдарк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно