,
Якось у казці
Люцифер
Відьми Іст-Енду

Робін Райт зніметься у фільмі про сходження на Еверест

Робін Райт зніметься у фільмі про сходження на Еверест Робін Райт зніметься у фільмі про сходження на Еверест
Робін Райт приєдналася до акторського складу фільму Бальтасара Кормакура «Еверест» (Everest), за романом Джона Кракауера «У розрідженому повітрі».

Заснована на реальних подіях картина розповість про трагедію, яка сталася у травні 1996 року під час експедиції на Еверест. Після успішного сходження на вершину дві групи альпіністів, на чолі з Робом Холом і Скоттом Фішером, припускають багато помилок. На вершину Евересту альпіністи зійшли в другій половині дня, під час спуску у них скінчився кисень і вони потрапляють в найсильнішу бурю, що призводить до смерті п'ятьох учасників.

Відомо, що у картині задіяні Джейк ДжилленголКохання та інші ліки»), Джейсон Кларк («Тридцять хвилин по півночі») і Джош Бролін («Мисливці на гангстерів»). Джилленгол і Кларк зіграють керівників єкспедиції - Роба Хола і Скотта Фішера відповідно. Броліну дісталась роль одного з виживших альпіністів, а Робін Райт виконає роль його дружини.

На першому етапі зйомки пройдуть у Непалі, після чого знімальна група переїде до Великобританії та Італії. Прем'єра картини «Еверест» запланована на 18 вересня 2015 року.

Нагадаємо, що останнім випущеним на екрани фільмом за участю Робін Райт на сьогоднішній день є фантастична стрічка «Конгрес». Також, зараз акторка зайнята в багатосерійній політичній драмі «Картковий будинок».
4162
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
11.22.63
Пригоди Джекі Чана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно