,
Шерлок
Життя з Луї
Картковий будинок
загрузка...

Майлз Теллер

Майлз Теллер Майлз Теллер Майлз Теллер Майлз Теллер Майлз Теллер Майлз Теллер Майлз Теллер
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім’я (лат.): Miles Teller
Зріст: 1.83 м
Дата народження: 20 лютого, 1987 | риби
Місце народження: Даунінгтаун, Пенсильванія, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Майлз Теллер (Miles Alexander Teller) з'явився на світ 20 лютого 1987 року в місті Даунінгтаун, штат Пенсильванія, в сім'ї Меррі Флауерс, агента з нерухомості, і Майка Теллера, інженера АЕС. У сім'ї, крім Майлза, були ще дві старші дочки. Його дід по батьківській лінії був євреєм, крім того, у нього ще англійські, ірландські, польські та французькі корені. Через професію батька родині доводилося часто переїжджати з місця на місце: вони жили в американських штатах Нью-Джерсі, Пенсильванія, Делавер і Флорида. У початковій школі Майлз був досить активною дитиною, в одному з інтерв'ю актор зізнавався, що його вчителька вважала, що він ніколи не закінчить школу, оскільки стане малолітнім злочинцем. У середній школі Теллер грав на саксофоні, був ударником в молодіжній рок-групі «The Mutes», а також був президентом шкільного акторського гуртка. Паралельно з навчанням юнак підробляв офіціантом в місцевому ресторанчику.

Вищу освіту Теллер отримав в престижному Нью-Йоркському університеті, вибравши для себе факультет акторської майстерності. Після закінчення навчання він отримав ступінь бакалавра сценічного мистецтва. Навчаючись в університеті, Майлз Теллер потрапив у серйозну аварію. Авто, в якому він їхав з друзями, перевернулося 8 разів на швидкості 80 км/год. Майлза викинуло з салону, але він вижив, заробивши пару швів та шрамів. «Мені пощастило. Лікар швидкої допомоги сказав мені, що у 99,9% люди були б мертві або паралізовані. Відновлення було повільним. Протягом багатьох років я мав приймати ін'єкції стероїдів і лазерну хірургію, яку використовують для ліквідації татуювань. Це дуже болісно», - згадує актор.

Перш ніж з'явитися на великому екрані, Теллер брав участь у зйомках багатьох короткометражних фільмів, а у 2010 році відбувся його дебют у психологічній драмі «Кроляча нора», в якій розповідається про подружжя, яке втратило п'ятирічного сина в автокатастрофі. Головні ролі в картині зіграли Ніколь Кідман і Аарон Екхарт.

У 2011 році Майлз з'явився в молодіжній музичній мелодрамі «Вільні», а також взяв участь у зйомках масштабної підліткової комедії про вечірку, яка перевернула все догори дригом «Проект Х: Дорвались».

2013 рік приніс йому ролі в мелодрамі про пошук сенсу життя і першого кохання «Неймовірний час» та в молодіжній комедії «21 і більше».

У 2014 році Теллер знявся в комедії «Ця незручна мить», де партнерами Майлза в кадрі стали Зак Ефрон і Майкл Б. Джордан, та музичній драмі «Одержимість». Цього ж року на екрани вийшла фантастична історія про світ майбутнього «Дивергент», в якій актор зіграв роль в Пітера. Пізніше він повторив цю роль в продовженнях «Інсургент» і «Дивергент. Глава 3: Віддана».

У 2015 році за участю Теллера вийшла комедія «Полювання на роботу», спортивна драма «За кров до перемоги» і супергеройський бойовик «Фантастична четвірка». Через рік актор знявся в комедії «Хлопці зі стволами», яку було створено на основі реальних подій про двох безтурботних друзів, які уклали контракт з Пентагоном на постачання зброї. У 2017 році Майлзу Теллеру випало зіграти головні ролі у фільмах «Вогнеборці» та «Відважні».

З 2013 року Теллер зустрічається з моделлю Келлі Сперрі. У 2017 році під час подорожі до Африки пара заручилася. Незважаючи на свою професію Майлз зізнається, що не дуже любить кіно, в його домашній колекції присутня хіба що трилогія про Індіану Джонса.

Фільмографія:

Безіменний байопік про Джона Белуші / Untitled John Belushi Project ... Dan Aykroyd, чутки
2020 Кращий стрілець 2 / Top Gun: Maverick ... Bradley Bradshaw
2019 - ... Занадто старий, щоб померти молодим / Too Old to Die Young (серіал) ... Martin
2017 Вогнеборці / Only the Brave ... Brendan McDonough
2017 Відважні / Thank You for Your Service ... Adam Schumann
2016 За кров до перемоги / Bleed for This ... Vinny
2016 Хлопці зі стволами / War Dogs ... David Packouz
2016 Полювання на роботу / Get a Job ... Will Davis
2016 Дивергент. Глава 3: Віддана / Allegiant ... Peter
2015 Фантастична четвірка / Fantastic Four ... Reed Richards
2015 Дивергент, розділ 2: Інсургент / Insurgent ... Peter
2014 9 поцілунків / 9 Kisses ... Groom; короткометражка
2014 Кохання з першого погляду / Two Night Stand ... Alec
2014 Дивергент / Divergent ... Peter
2014 Ця незручна мить / That Awkward Moment ... Daniel
2013 Одержимість / Whiplash ... Andrew
2013 21 і більше / 21 & Over ... Miller
2013 Неймовірний час / The Spectacular Now ... Sutter
2012 Проект Х: Дорвались / Project X ... Miles
2011 Вільні / Footloose ... Willard
2010 Кроляча нора / Rabbit Hole ... Jason
2009 - ... Незвичайний детектив / The Unusuals (серіал) ... James Boorland

Нагороди та премії:

Золота малина, 2016 рік
Номінації: Найгірший екранний ансамбль («Фантастична четвірка»)

Премія каналу «MTV», 2015 рік
Номінації: Краща чоловіча роль («Одержимість»); Найбожевільніший епізод («Одержимість»); Кращий музичний момент («Одержимість»)

Британська академія, 2015 рік
Номінації: Зірка, що сходить

Премія каналу «MTV», 2014 рік
Номінації: Прорив року («Неймовірний час»); Кращий поцілунок («Неймовірний час»)

Санденс, 2013 рік
Переможець: Спеціальний приз журі в категорії «Драматичний фільм» («Неймовірний час»)
651
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коментарі для сайту Cackle
Нарко
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.