,
Рання пташка
Хроніки Шаннари
Злі пташки

Девід Фінчер і Шарліз Терон знімуть драму про серійних вбивць

Девід Фінчер і Шарліз Терон знімуть драму про серійних вбивць Девід Фінчер і Шарліз Терон знімуть драму про серійних вбивць
Netflix об'єднується з Девідом Фінчером і Шарліз Терон в роботі над серіалом «Мисливець за розумом» (MindHunter).

В основу серіалу ляже книга 1996 року «Mind Hunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit», написана Марком Олшейкером і екс-спецагентом Джоном Дугласом. Протягом багатьох років Дуглас переслідував найвідоміших маніяків і насильників. У книзі розповідається про розслідування гучних злочинів, серед них - справа про упіймання мисливця на повій, вбивці дітей з Атланти і маніяка з Ґрін-Рівер.

Образи Джека Кройфорда з роману Томаса Харріса «Мовчання ягнят», Вілла Грема з «Ганнібала» і Джейсона Гідеона з серіалу «Мислити як злочинець» були частково засновані на персонажах, згаданих у книзі Дугласа.

Права на твір належать Шарліз Терон. Разом з Фінчером вони виступлять виконавчими продюсерами драми, при цьому Девід також сяде в режисерське крісло проекту. Над сценарієм серіалу попрацює британець Джо Пенхалл.

«Мисливець за розумом» для Фінчера стане вже другим проектом, створеним у співпраці з Netflix. Раніше вони запустили драму «Картковий будинок», яка принесла Кевіну Спейсіі і Робін Райт «Золотий глобус».
8602
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Коломбо
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно