,
Гра престолів
Сліпа зона
Краще подзвоніть Солу

Шарліз Терон зніметься в драмі Шона Пенна

Шарліз Терон зніметься в драмі Шона Пенна Шарліз Терон зніметься в драмі Шона Пенна
Шарліз Терон виконає головну жіночу роль у драмі «Останнє обличчя» (The Last Face).

Стрічка розповість історію жінки-лікаря, яка займається гуманітарною допомогою в Африці. В країні, де працює головна героїня, відбуваються політичні конфлікти і безладдя серед місцевого населення. Персонаж Терон знайомиться з іншим лікарем, який зайнятий тими ж справами, що й вона. Герої будуть співпрацювати і разом рятувати людей, піднімаючи важливі питання моралі і змінюючи правила суспільства.

Відомо, що в картині також знімуться Хав'єр БардемСтарим тут не місце») і Адель Екзаркопулос («Життя Адель»). Сценарій до фільму написала Ерін Дігнам. Режисером проекту виступить бойфренд Терон - американський актор і режисер Шон ПеннШлях Карліто»).

Зйомки почнуться вже найближчим часом і будуть проходити на батьківщині Шарліз - в Африці (актриса родом з ПАР).

Нагадаємо, що цього року вийде два фільми за участю Шарліз Терон: комедійний вестерн Сета МакФарлейна «Кохання з першого пострілу» і детективний трилер «Темні таємниці» Жиля Паке-Бреннера.
4315
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Знебожені
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно