,
Відьми Іст-Енду
Безсоромні
Дві дівчини без копійчини

Шарліз Терон приєдналася до «Прометея» Рідлі Скотта

Шарліз Терон приєдналася до «Прометея» Рідлі Скотта Шарліз Терон приєдналася до «Прометея» Рідлі Скотта
У новому проекті Рідлі Скотта ще один іменитий учасник: до акторського складу «Прометея» приєдналася Шарліз Терон. Таким чином, вона складе компанію Нуми Рапас і Майкл Фассбендер. Останній, як передбачається, зіграє андроїда.

Раніше ім'я актриси вже називалося в числі претендентів на одну з ролей. Не так давно у Терон була можливість зіграти і в новому творінні Клінта Іствуда «Гувер», але в результаті режисер віддав перевагу їй Наомі Воттс.

Сюжет фільму залишається в таємниці.

Скотт продюсує стрічку спільно зі своїм братом Тоні, а також з Девідом Гайлер і Уолтером Хіллом. Початковий варіант сценарію був написаний Джоном Спейтсом і згодом перероблений Деймоном Лінделофом і постановником картини. Наскільки відомо, у фільмі залишаються ще дві великі ролі.

Дата виходу «Прометея» - 8 червня 2012 року.
3394
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Помаранчевий - хіт сезону
Сімпсони
Гріфіни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно