,
Чорні вітрила
Абатство Даунтон
Величне століття. Нова володарка

Шарліз Терон втягнули в «Загадкове вбивство»

Шарліз Терон втягнули в «Загадкове вбивство» Шарліз Терон втягнули в «Загадкове вбивство» Шарліз Терон втягнули в «Загадкове вбивство»
Зірка «Прометея» Шарліз Терон і її компанія Денвері і Даліла Productions спродюсує детективну комедію «Загадкове вбивство» режисера Джона Меддена («Закоханий Шекспір»). Актриса також може виявитися на чолі складу картини.

Проект вже одного разу намагалися запустити на студії Disney, плануючи посадити Кевіна МакДональда в крісло постановника, проте в кінцевому рахунку стрічку взяли в оборот боси Endgame Розваги і Tower Hill. Виробництво фільму, крім Терон, проконтролюють Джеймс Д. Штерн («Ворон», «Петля часу»), Вільям Шівлі («Ромовий щоденник»), Тріп Вінсон і Бо Флінн («Скільки у тебе?» і «Обряд»). Сценарій комедії написав вкрай затребуваний останнім часом автор «Зодіаку» Джеймс Вандербілт. Він же візьме участь і в продюсуванні картини.

Творці проекту описують «Загадкове вбивство» як "душевну деконструкцію трилера в дусі Агати Крісті". У центрі сюжету стрічки виявиться американська подружня пара, яка відправляється за кордон у медовий місяць і стає свідком злочину.

Передбачається, що фільм буде запущений в першому кварталі майбутнього року. Для Меддена детективна комедія може стати наступним повнометражним режисерським проектом після хіта «Отель Меріголд».

Шарліз Терон найближчим часом опиниться в Африці на знімальному майданчику четвертого «Божевільного Макса». Також актриса була недавно прикріплена до «Агента 13» Руперта Вайатта. На даний момент її можна побачити на великих екранах в картинах «Білосніжка і мисливець» і «Прометей».
2889
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Баффі - переможниця вампірів
Гільда
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно